Read the Official Description

AACSB Accredited

történelem

A Whitman School, a diákok megtanulják, gyakornok, részt vesz a közösségi szolgáltatások és előre pályafutásuk révén teljes spektrumát mező-központú és multidiszciplináris osztályok egyike az ország legrégebbi üzleti iskolákban. A Whitman School, hivatalosan a College of Business Administration, 1919-ben alakult. 1920-ban is csak a 16. testületi üzleti iskola a nemzet által akkreditált AACSB. 1948-ban az iskola elindította MBA program; A hadsereg Comptrollership Program 1952-ben alakult; és a doktori programot azért hozták létre 1965-ben. A Whitman iskola volt vezetője az oktatási innováció és kezdte kínál távolság MBA 1977.

Az iskola megtisztelte elnevezési ajándék Martin Whitman '49 alapítója Third Avenue Management, és Lois Whitman 2003. Keresek lehetőségeinek bővítése a diákok, a Whitman School megnyitotta 160.000 négyzetméteres state-of-the-art épület 2005-ben. Ma Whitman programok szolgálnak mércét a kiválóság és a teljesítmény között a tudományos és üzleti közösség.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

The Whitman School of Management at Syracuse University

A mai piacon gyorsan növekszik a szakemberek iránti kereslet, akik analitikus eszközöket használhatnak a pozitív eredmények elérésére a vállalkozások számára. Akcióorient ... [+]

ÁttekintésMS Business Analytics, a STEM kijelölt program

A mai piacon gyorsan növekszik a szakemberek iránti kereslet, akik analitikus eszközöket használhatnak a pozitív eredmények elérésére a vállalkozások számára. Akcióorientált megközelítés alkalmazásával a Whitman School MS üzleti analitikájában úgy tervezték, hogy felkészítse a tanulókat a készségekkel, hogy adatközpontú üzleti vezetőkké és döntéshozókká válhassanak.

A hallgatók 36 kredit órai kurzusokat fognak elvégezni, amelyek az analitika alkalmazásainak interdiszciplináris megértését fejlesztik az adatgyűjtés, az adatok vizualizációja, a statisztika és a mintaelemzés és az adatbányászat technikáinak segítségével a számvitel, a pénzügy, a marketing és az ellátási lánc menedzsment területén.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Syracuse
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul