Washburn University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Washburn Egyetem Egy állami intézmény, több mint 7500 hallgató és 1000 oktatók és a személyzet részt vesz több mint 200 tudományos programokban. Programjaink tanúsításhoz, tanársegédekhez, főiskolákhoz, mesterekhez, ápolói gyakorlathoz és jogászdoktorhoz vezetnek.

Minden programunkat a Művészetek és Tudományok Kollégiuma és az Alkalmazott Tanulmányok, Üzlet, Jog és ápolási iskola kínálja egy 160 hektáros lakóépületben, Topeka, Kan.

A széles körben megalapozott bölcsészettudományi és szakmai programokat a campus és a Kansas fővárosi közössége közötti hosszú távú interaktív kapcsolat gazdagítja.

Könnyű belépni

Az akadémiai lehetőségek széles skáláján kívül a diákok több mint 100 egyetemi klubban és szervezetben vehetnek részt - a Bod Squad-tól, amely támogatja a Washburn NCAA II. Osztályú atlétikai programjait, a hallgatói kormányzatot és azon túl. A hallgatók, a kar és a személyzet számos önkéntes, kulturális és szabadidős lehetőséget élvezhet az egész campusban és a Topeka közösségben.

A Washburnnél minőségi oktatás megfizethető

Az 1865-es alapítása óta a Washburn olyan életet nyújtó diákoknak ad helyet, ahol megvalósíthatja álmaikat. Ma a megfizethető, minőségi oktatás öröksége folytatódik.

  • A Washburn évente az USA Hírek és Világ Jelentésében a Midwest egyik legjobb kollégiumának számít.
  • A diákok évente több mint 70 millió dollár pénzügyi támogatásban részesülnek.
  • Az egyetemi forrásokból elnyert ösztöndíjak összesen 7,9 millió dollárt tesznek ki.
  • Lakosok Colorado, Missouri, Nebraska, Oklahoma és Texas fizetni Kansas rezidens tandíjat.

Vision Statement

A Washburn Egyetem egy premier public Midwest regionális oktatási intézmény, amely közösségvezetőnek számít a kiváló hallgatói központú, tanításra összpontosító tanulási tapasztalatok megszerzésében, a diplomások sikeres kiválasztásában a választott szakmában és a gazdasági életerő ösztönzésében.

Mission Statement

A Washburn Egyetem gazdagítja a diákok életét, mivel lehetőséget nyújt számukra, hogy fejlesszék és megvalósítsák szellemi, tudományos és szakmai lehetőségeiket, és ezáltal produktív és felelős polgárokká váljanak. Elkötelezettek vagyunk a tanításban, a tudományos munkában, a minőségi akadémiai és szakmai programokban, valamint a kar és a hallgatók közötti interakcióban. Fejlesztünk és kapcsolatainkat fejlesztjük az oktatási tapasztalatok és közösségünk fejlesztése érdekében.

Core Values

  • Az integritás: tisztességes, tisztességes és etikus módon jár el, bizalmi kultúrát teremtve minden egyetemi tevékenységben és döntéshozatalban.
  • Kiválóság: a tudományos közösségünk folyamatos színvonalú programokat, tanítást, szolgáltatást és ösztöndíjat biztosít.
  • Elszámoltathatóság: az egyetemre bízott erőforrások körültekintő kezelésével biztosítja az akadémiai, programozási és adóügyi integritást és értéket.
  • Tisztelet: a sokféleség megragadása és a kollegiailag a civilizációval, a nyitottsággal és a szakmaisággal való foglalkozás minden interakcióban, tevékenységben és döntéshozatalban.
  • Együttműködés: közös célok elérése másokkal az egyetem és a közösség között, miközben értékeli a csapatmunka, a részvétel és az ötletek és perspektívák sokszínűségét.
  • Innováció: az ötletek ösztönzése, figyelembe vétele és támogatása az egyéni leleményesség és a kreativitás előmozdításával, valamint egy olyan környezet megteremtésével, amely lehetőséget biztosít a növekedésre és a változásra.


Programjainkat a Felsőoktatási Bizottság teljes mértékben akkreditálja.


A Washburn Egyetem számos országban képes távoktatási programokat kínálni a SARA-ban való tagságunkon keresztül - az Állami Engedélyezési Kölcsönösségi Megállapodások Országos Tanácsában. A SARA önkéntes megállapodás a tagállamok és az Egyesült Államok területein, amelyek összehasonlítható nemzeti szabványokat hoznak létre a posztszekunder távoktatási képzések és programok államközi kínálatához. A jelenlegi megállapodás szerint a Washburn jogosult minden országban programokat ajánlani, kivéve Kaliforniát, Floridát és Massachusetts-t, amelyek nem tagjai a SARA-nak.

Helyszínek

Topeka

Washburn University

Address
1700 SW College Ave,
66621 Topeka, Kansas, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 785-670-1010