Westcliff University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Westcliff University azzal a céllal hozták létre, hogy minőségi oktatást biztosítson a hallgatók számára, akik el akarnak lépni a gyorsan növekvő üzleti és oktatási területeken. Westcliff University , amely kezdeti jóváhagyást kapott a Magánkézben lévő Középfokú Oktatás Irodáján (1993) (www.bppe.ca.gov), különféle programokat kínál az Üzleti Főiskolán és az Oktatási Főiskolán. Westcliff University tanterve üzleti és oktatási diplomát és egyetemi diplomát, valamint egyéb tanúsító programokat tartalmaz.

Míg egyes iskolák csak elméleti koncepciókat tanítanak, addig a Westcliff University felkészíti a hallgatókat a mai munkaerőpiac számára szükséges gyakorlati és elméleti elemekre. Westcliff University teljes munkaidőben dolgozó hallgatóknak lehetőséget kínál innovatív online és hibrid távoktatási kurzusokra beiratkozásra, amelyek kényelmesek és megfizethetőek.

Westcliff University hangsúlyozza a hallgatók személyes, tudományos és szakmai előkészítésének fontosságát. Annak biztosítása érdekében, hogy programjai innovatív, naprakészek és magas színvonalúak legyenek, az egyetem útmutatásait és szakértelmét a kuratóriumának és a program tanácsadó testületének tagjai irányítják, ideértve a kulcsfontosságú vezetőket olyan szervezetekből, mint a Google, a Hyundai, a Deloitte, a Hewlett Packard. , A Hitachi Capital, a Cox Communications, a CATESOL, a Kaliforniai Egyetemi Elnöki Hivatal, valamint más helyi és nemzeti vállalkozások és szervezetek.

Helyszínek

Irvine

Westcliff University

Address
92612 Irvine, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 888-491-8686

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket