Western Kentucky University Potter College of Arts and Letters

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Amióta a Nyugati Kentucky Egyetem 1906-ban megnyitotta kapuit, a bölcsészettudomány az iskola küldetésének középpontjában áll. A művészet, a bölcsészet és a társadalomtudomány kiemelkedő programjaival ez ugyanolyan igaz ma, mint több mint egy évszázaddal ezelőtt.

A Potter College of Arts & Letters (PCAL) felkészíti a hallgatókat arra, hogy karrierjük és felsőfokú tanulmányok széles skálájába lépjenek be 34 fő, 38 kiskorú és 5 bizonyítvány révén 12 tudományos programon keresztül. A szabad művészetek szószólójaként a Potter College úgy véli, hogy a történelem, a társadalom és a kultúra megértése segíti a hallgatókat abban, hogy jobban megértsék és sikeresek legyenek a világban, és elsődleges tudományos területe a férfiak és nők - múltjuk, jelenük és jövőjük - tanulmányozása. valamint esztétikai kifejezésük, metafizikai aggályaik és társadalmi interakcióik.

A 21. században világunk drámai módon változik gazdaságilag, technológiai, globális, kultúrák közötti, környezeti, társadalmi és politikai szempontból. Ennek megfelelően a munkaadók elismerik a liberális oktatás értékét a főiskolai végzettségűek és a ma és a holnap polgárai számára. Átvihető készségekre vágynak - olyan készségek, amelyeket az alkalmazottak bármilyen munkára magukkal visznek, például írásbeli és verbális kommunikációs készség, képesség összetett problémák megoldására, másokkal való jó együttműködésre és alkalmazkodásra a változó munkahelyen. Szilárd bölcsészképzettséggel a diplomások nem korlátozódnak egy adott pozícióra, hanem rugalmasak és képesek a legkülönbözőbb lehetőségekre.

A WKU-ban a Potter Főiskola fejleszti a hallgatók intellektuális képességeit és gyakorlati készségeit azáltal, hogy széles körű ismeretekkel felkészíti őket a különféle munkákra, valamint egy életen át tartó tanulásra és növekedésre. A Potter College programjai lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy olyan munkaerőben érjenek el sikert, amelyhez fényes csapatjátékosokra és globális gondolkodókra van szükség, akik kíváncsiak, elemzők és kreatívak, kiváló kommunikációs, interperszonális és vezetői készségekkel. Osztályaink személyes figyelmet és rengeteg lehetőséget kínálnak a hallgatóknak a valós alkalmazásokkal való tevékenységek és projektek folytatására. A tanítás és a tanulás kiválósága a legfontosabb. A hallgatók sokszínű és világszínvonalú oktatókat és gondozó személyzetet találnak, akik személyes érdeklődéssel segítik a diákokat céljaik elérésében.

Helyszínek

Bowling Green

Address
42101 Bowling Green, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket