Winthrop University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Winthrop egy nyilvános, átfogó egyetem, amelyet az US News & World Report a 8. helyet foglal el a déli állami egyetemek között, valamint a régió köz- és magánintézményeinek top 25 részében. A szabad művészeteket, a szakmai programokat, a globális tudatosságot és a polgári elkötelezettséget ötvöző oktatási tapasztalat révén a Winthrop elősegíti az ismeretek, készségek és értékek fejlesztését, amelyek gazdagítják az életed és felkészítik a jövőbeni összes jövőre.

Az 1886-ban alapított Winthrop főiskolai és mesterfokozatot kínál mind az egyetemen, mind az online programokon keresztül. A történelmi és festői campusunk Rock Hill-ben, Dél-Karolinában található, mindössze 20 percre délre Charlotte-tól. Hagyományunk, a nemzeti kaliforniai akadémikusok, az atlétikai bajnokság és a hallgatók központú eredményei egyetemi közösséget hoznak létre, amely ismert sokféleségéről, kiválóságáról és családi légköréről.

Winthrop University a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetsége által a Főiskolákon akkreditálták érettségi, mesterképzési és szakirányú diplomák odaítélésére. Vegye fel a kapcsolatot a Déli Főiskolák és Iskolák Szövetségével a Főiskoláknál az 1866 Southern Lane-nál, Decatur, Grúzia, 30033-4097, vagy hívja a 404-679-4500 telefonszámot a Winthrop University akkreditációjával kapcsolatban.

Történelem és hagyományok

1886-ban, az alapító elnök, David Bancroft Johnson sikeresen petíciót nyújtott be a bostoni Robert C. Winthrop filantrópusztától és a Peabody Alaptól a tőkepénzért egy tanárképző iskola létrehozására. A Winthrop kölcsönzött, egyszobás épületben nyitotta meg kapuit 21 hallgató számára Columbia, SC-ben. Az iskola hamarosan állami támogatást kapott és 1895-ben költözött állandó Rock Hill házába. Idővel kibővítette küldetését, hogy átfogó intézménnyé váljon. Winthrop 1992-ben vállalta az egyetemi kinevezést. Fedezze fel a bal oldali linkeket, hogy többet megtudjon Winthrop gazdag történelméről, figyelemre méltó hagyományairól és egyebekről.

Helyszínek

Rock Hill

Address
Oakland Avenue,701
29730 Rock Hill, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket