Worcester Polytechnic Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A WPI-ról

Worcester Polytechnic Institute 1865-ben alakult meg, hogy a legmodernebb tudományt és mérnöki ismereteket hozzák létre és közvetítsék a társadalom számára legkedvezőbb módon.

Ma a WPI szilárdan tartja alapító misszióját, hogy olyan oktatást nyújtson, amely egyensúlyba hozza az elméletet a gyakorlatban, egy olyan filozófiát, amelyet a két eredeti épületünk tornyai jelképeznek.

A WPI 14 egyetemi tanszéke több mint 50 egyetemi és posztgraduális képzési programot kínál a tudomány, a mérnöki tudomány, a technológia, az üzleti élet, a társadalomtudományok, valamint a bölcsészettudományok és a művészetek számára, amelyek főiskolai, mester- és doktori fokozatokhoz vezetnek.

Az egyetem tananyaga egy rugalmas, szigorú program, amely projekt alapú és globálisan foglalkozik, amelynek célja a minőségi tapasztalat és a pozitív hatás a közösségek számára, amelyekkel partnerei vannak. A WPI kari tagjai - a Wall Street Journal - a közelmúltban nemzetközileg rangsorolták a minőséget és az elérhetőséget - a diákokkal dolgoznak interdiszciplináris kutatásban, amely fontos és társadalmilag releváns problémákat keres, mind az egyetemen, mind pedig több mint 40 projektközpontban az egész Amerikában, Afrikában, Ázsia-csendes-óceáni térségben és Európában.

A posztgraduális kutatási programok közé tartoznak a robotika, az anyagtudomány, a számítógépes biztonság, a tanulási tudományok és a technológia. A WPI a kritikus területeken folytatott kutatásokba fektet be, olyan fontos és társadalmilag releváns problémák megoldásait keresve, mint a tűzvédelem, az élettudományok és a biotechnológia, az energia és az adatkutatás.

 • 4,337 ALKALMAZOTT TANULÓK
 • 2.091 DOKTORI STUDENT
 • 50 DEGREE PROGRAMOK
 • 45 GLOBÁLIS PROJEKT KÖZPONTOK A SIX TARTALOMBAN

Történelem

A WPI alapítói új típusú egyetemet akartak létrehozni, hogy segítsen előkészíteni egy új professzionális osztályt a mérnökök, a tudósok és a vállalkozók számára az új korszak fűtésére. Különböző ötleteik voltak arról, hogy hogyan lehet a legjobban a technológiai szakemberek képzése, és látomásuk összevonásával egy új, befolyásos felsőoktatási modell jött létre.

Pioneer a projektalapú oktatásban

A WPI az Egyesült Államok első egyetemeinek közé tartozott, hogy beépítse a projektalapú tanulást az egyetemi tantervbe, amely megköveteli a tanulóktól, hogy alkalmazzák szerzett készségeiket, ismereteiket és képességeiket a valós problémák megoldására. Most a WPI segíti más főiskolák és egyetemek tapasztalati tanulásának megvalósítását saját tanterveikben.

Campusunk

Annak tudatában, hogy mi a WPI-ből, meg kell tapasztalnia magának. A WPI bájos campusja, amely egy félreeső dombtetőn áll, nem néz ki, vagy úgy érzi, mint egy városi egyetem. Mégis, csak a "The Hill" -tól, egy vibráló főiskolai város várja, a kényelem, a lehetőségek és az élénk kulturális színtér miatt, amit New England második legnagyobb városa vár.

Évi

A Homecomingtől a QuadFestig a TouchTomorrowig az egyetem számos olyan rendezvényt, szertartást, atlétikai versenyt és oktatási programot szervez, amelyek ünnepelik az eredményeket, a tiszteletdíjakat, és büszkeséget, iskolai szellemet és közösséget idéznek elő a WPI-ben.

# 8

 • 25 KÖZÖNSÉGEK, AMELYEK A LEGNAGYOBB FORGALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK
 • CNBC (2018)

# 1

 • TANULMÁNYOK A LEGYELŐBB KÉZIKÖNYV KUTATÁS ÉS TANÍTÁS
 • A WALL STREET JOURNAL / TIMES FELSŐ OKTATÁS (2016)

TOP 25

 • STEM KOLLEKCIÓK
 • FORBES (2018)

# 5

 • BEST-RUN COLLEGES
 • PRINCETON ÁTTEKINTÉS (2019)

Helyszínek

Worcester

Address
Institute Road,100
01609 Worcester, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket