Yale University Yale College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Yale Főiskola bölcsészettudományi oktatást kínál, amelynek célja egy széleskörűen tájékozott, magasan fegyelmezett értelem művelése anélkül, hogy előre meghatározná, hogy miként fogják használni ezt az értelmet. A tanulás ilyen megközelítése a főiskolát a kutatás fázisának, a kíváncsiság gyakorlásának helyének, valamint az új érdekek és képességek felfedezésének lehetőségének tekinti.

A Főiskola elsősorban nem arra törekszik, hogy képezze a hallgatókat az adott karrier adatairól, bár egyes hallgatók úgy dönthetnek, hogy ebből a felkészülésből többet kapnak, mint mások. Ehelyett fő célja olyan ismeretek és készségek elsajátítása, amelyeket a hallgatók el tudnak látni bármilyen munkában, amelyet végül választanak.

Ez az oktatási filozófia megegyezik az 1828-as Yale-jelentésben kifejtettel, amely különbséget tesz „az elme erőinek kibővítése és az ismeretekkel való tárolása között”. A tények megszerzése fontos, de a kritikus és kreatív gondolkodás különböző módokon történő megtanulása elsőbbséget élvez.

Az egyetemi tanterv tudományos és adminisztratív részleteinek részletes magyarázata megtalálható a Yale College Programs of Study (YCPS) -ben.

Helyszínek

New Haven

Address
06520 New Haven, Connecticut, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: