Yeshiva University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Yeshiva University Mordecai D. és a Monique C. Katz Iskola lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy továbbfejlesszék szellemi és szakmai tevékenységüket, és részesei legyenek az USA Hírek és Világjelentés egyik legjobb 80 egyetemének az Egyesült Államok egyikének és az 5 York City. A Katz Iskola elkötelezett amellett, hogy világszínvonalú oktatást nyújtson a feltörekvő és bővülő tudományágakban, összekapcsolja a hallgatókat a gondolkodó vezetőkkel és a munkáltatókkal New York City-ben és azon túl, valamint példamutató hallgatói és oktatói tapasztalatokat hozzon létre.

Programjaink középpontjában a STEM, az adatok és a tervezés, az egészségtudományok és a hasonló újonnan fejlődő és bővülő szakmák változnak a technológiai újítások által. Yeshiva University egy tudományos központ, és meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk.

Kivételes oktatás

Akár egyetemi, akár online, a tanfolyamokat egy teljes munkaidős és gyakorlati kar kivételes csoportja tanítja, mindegyik elkötelezett a minőségi oktatás elvei mellett. Ahelyett, hogy tesztekre és vizsgákra támaszkodna, a tanfolyamok gyakran projekt alapúak, ezért a diákokat értékelik arról, hogy mit építenek és csinálnak. Ennek eredményeképpen a diákok egy olyan portfolióval foglalkoznak, amely versenyelőnyt biztosít számukra a munkaerőpiacon. A kar pedig felismeri a technológia kulcsfontosságú szerepét a digitálisan összekapcsolt és az adathoz gazdag szervezetek számára, és ezért beépíti a legújabb szoftver- és laboratóriumi berendezéseket a tanfolyamokba.

Yeshiva University" src="https://cdn04.masterstudies.com/img/element_db/75/75532_Katz2.jpg" alt="The Katz School at Yeshiva University" />

Az a tapasztalat, ami fontos

Minden diákunknak és tanainknak kihívást jelentünk, hogy értékekkel - kedvességgel, őszinteséggel, nagylelkűséggel, integritással és igazságossággal vezessenek mások felé -, és egy kicsit jobban elhagyhassák a világot, mint amennyit megtaláltak. Elköteleztük magunkat abban a meggyőződésben, hogy nem csak a célpont számít, hanem az értékeket, amelyeket az útra viszünk.


Helyszínek

New York

Katz School Office of Enrollment

Address
215 Lexington Avenue
10016 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 (917) 326-4870