American National College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

American National College Mission Statement

American National College jóváhagyta a diákcsere Visitor Program (SEVP), hogy adjon az I-20-vízum a nemzetközi diákok, akik szeretnének tanulni Amerikában. American National College kínál programokat M-1 és az F-1-es vízum diákok külföldön tanulni!

Ez a célja az amerikai National College, hogy felkészítse a tanulókat a létfontosságú szakmák biztosítva számukra a szükséges készségekkel, valamint az etikai és tudományos háttérrel, hogy hatékonyan gyakorolni ezeket a szakmákat.

A szakmák igényes, mint az informatika, egészségügy, kozmetikus (Hair Iskola, Nail Iskola és esztétika), Sebészeti technológus, jogi asszisztens és orvosi asszisztens, a kiválóság egy minimális szabvány. Ezért az iskola arra törekszik, hogy vonzza csak a legelkötelezettebb hallgatók, hozza azokat a fiatalokat, az ellátás és irányítása az érintett és elkötelezett oktatók, és egy ösztönző környezetet a legfrissebb oktatási anyagok elérhetővé, hogy készítsen egy első osztályú profi diplomás, akinek pozícióját a piacon biztosított.

American National College jóváhagyta a diákcsere Visitor Program (SEVP), hogy adjon az I-20 F-1/M-1 diák vízum. Az amerikai National College küldetése, hogy szorgalmas, elkötelezett a nemzetközi hallgatók megszerzéséhez egy átfogó amerikai oktatás, hogy tovább fokozza a készségek, hogy segítse az egyes tanuló egy izgalmas karrier hazájukban.

American National College az egyetlen Dermalogica, chi és OPI Professional Beauty School délen.

Helyszínek

Atlanta

Address
American National College (Atlanta)
5522 New Peachtree Road, Suite 114

GA 30341 Atlanta, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Houston

Address
American National College (Houston 1960)
5020 Cypress Creek Pkwy, Suite A-12

TX 77069 Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Houston

Address
Amercian National College (Houston Pasadena)
1611 Spencer Hwy, Suite E

TX 77587 Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket