Ukrainian-American Concordia University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Történelem és elismerés

A ConcordiaUA, az első közös ukrán-amerikai intézet, amelyet 1997-ben alapítottak, az Ukrajna Oktatási és Tudományügyi Minisztériuma akkreditál, hogy Bachelor és Mesterprogramokat kínáljon.

A ConcordiaUA az egyetlen ukrán egyetem, amelynek a Nemzetközi Accrediting Agency (FIBAA) által akkreditált programjai vannak.

2018. január 25-én a Concordia Ukrán-Amerikai Egyetem tagja lett a felsőoktatás minőségbiztosításának, átláthatóságának és integritásának világhírű szervezetévé - a CHEA International Quality Group (CIQG).

A "régi" partnerünk - a Concordia Egyetem - Wisconsin / Ann Arbor (Amerikai Egyesült Államok) - az ukrán-amerikai Concordia Egyetem alapítója lett és egyetemünk megváltoztatta nevét, így a Wisconsin Nemzetközi Egyetem Ukrajna (WIUU) neve az ukrán-amerikai ConcordiaUniversity ConcordiaUA).

2018-ban az ukrán felső 10 magán felsőoktatási intézményébe lépünk href = "https://osvita.ua/vnz/rating/25714/ .

2017-ben a ConcordiaUA lett az ötödik helyezés az ukrán felsőoktatási intézmények (állami és magán) minősítésében a pályázók külső képesítési bizonyítványainak száma szerint, akik 2017-ben a szerződések szerint belépettek az egyetemek közé href = "http://osvita.ua / vnz / rating / vstup-osvita / 59045 / .

A ConcordiaUA-tagság a német-ukrán Gazdasági és Tudományi Társaság (Bonn, Berlin, Mainz), a Kijev Kereskedelmi és Kereskedelmi Kamara, a nemzetközi vállalatokkal és a külföldi partnerekkel való együttműködés lehetővé teszi a ConcordiaUA hallgatók számára, hogy külföldön (USA és Európa) , a kultúra, a politika, a közgazdaságtan és a nyelvek jelentős szakértelmének fejlesztése. A ConcordiaUA teljes körű nyári és téli programokat kínál Florida, Trier, Worms, München, London, Plymouth, Madrid, Párizs és Strasbourg területén. A ConcordiaUA hallgatók integrálják az egyetemi tudást a nemzetközi vállalatok és vállalkozások tevékenységébe. A partneregyetemen szerzett kurzusokat és szakmai gyakorlatokat a ConcordiaUA ismeri.

ConcordiaUA képzési programok - az egyetemen, on-line vagy mindkettő kombinációjában, angolul

BACHELOR SZAKPOLITIKAI PROGRAMOK

GAZDÁLKODÁS: Hotel Management; IT és E-Business Management

NEMZETKÖZI GAZDASÁGI KAPCSOLATOK: Nemzetközi gazdasági kapcsolatok; Nemzetközi üzlet; Nemzetközi gazdaságtan

ÜZLETI ADMINISZTRÁCIÓ

Mester fokozat programjai

GAZDÁLKODÁS: Nemzetközi üzleti menedzsment MBA; Master Of Business Administration (MBA)

A ConcordiaUA számos kettős diploma programot kínál:

1.Dual Bachelor diploma a University of Minnesota Crookston (USA) - Nemzetközi üzleti, nemzetközi gazdasági kapcsolatok, menedzsment, stb

2.Dual Master Degree a Concordia Egyetemmel - Wisconsin / Ann Arbor (Amerikai Egyesült Államok) - MBA, Nemzetközi Üzleti, Kommunikáció

3.Kompl. Master-fokozat az Állami Koblenz-Landau Egyetemmel (Németország) - МВА, Nemzetközi Menedzsment, Master of Science in Információs Menedzsment (Vállalkozói, Technológiai és Innovációs Menedzsment).

4.Dual Master Degree a Munkahelyi Biztonsági Egyetemen (Lengyelország) - МВА, nemzetközi menedzsment, projektmenedzsment és pszichológia a nemzetközi üzleti életben.

AKADÉMIAI MOBILITÁSI PROGRAMOK

A kétfokozatú programok mellett akadémiai csereprogramokat kínálunk a University of Wisconsin / Ann Arbor (USA), a Trieri Egyetem (Németország), az Applied Worms (Németország), a Richmond International American University (London, Egyesült Királyság) Varna University of Management (Bulgária) és mások.

Élet a ConcordiaUA-ban

Karunk magasan képzett szakember a különböző üzleti és menedzsment területeken. A ConcordiaUA minden évben meghívja a partneregyetemek, a Fulbright Scholar Program kiemelkedő professzorait, valamint a Peace Corps és nemzetközi üzleti cégek oktatóit.

A ConcordiaUA az egyik az első, amely bevezette a távoktatási és on-line programokat, és korszerűsítette az oktatási folyamat innovatív módszereit és technikáit.

A ConcordiaUA oktatás egy olyan tanulás és élettapasztalat, amely lehetővé teszi a fiatalok számára, hogy feltárják potenciáljukat, és felkészüljenek a modern világ kihívásaira.

A ConcordiaUA hallgatói élet érdekes és sokszínű. Nem csak osztályok, hanem kutatási tevékenységek, évente sport- és kulturális rendezvényeken, valamint fesztiválokon való részvétel is. Diákjaink és kari tagjai előkészítik és együtt ünnepelik az ukrán és a nemzetközi ünnepeket. A diákok különböző szórakoztató programokat szerveznek angolul - koncerteket, játékokat, versenyeket és diszkókat. Ezenkívül a ConcordiaUA hallgatókat arra is ösztönzik, hogy vegyenek részt különböző utakon és kirándulásokon Ukrajnában és más országokban.

A ConcordiaUA-ban képviselt országok

Több mint negyven ország diákjai vettek részt a ConcordiaUA-ban: Azerbajdzsán, Belgium, Egyiptom, Finnország, Grúzia, Ghána, India, Irán, Kazahsztán, Lettország, Líbia, Nigéria, Pakisztán, Kínai Népköztársaság, Kamerun Köztársaság, Gambia Köztársaság Szerbia, Oroszország, Szaúd-Arábia, Dél-Afrika, Törökország, Türkmenisztán, Ukrajna, az USA stb.

Közösségi és nem-képzési programok

Az egyetem sikeresen kifejlesztette az American Studies Programot.

A ConcordiaUA a HMC projektek országkoordinátorává vált és sikeresen kiválasztja a tehetséges ukrán középiskolások számára biztosított ösztöndíjprogramot, amely lehetőséget kínál számukra, hogy tanulmányozza a teljes kétéves hatodik űrlapot az Egyesült Királyság iskoláiban, és nemzetközi szinten elismert képesítéseket .

A ConcordiaUA sikeresen tartja az éves üzleti angol versenyt és nyertes ösztöndíjait a ConcordiaUA-ban való tanulmányozásra.

Nyelviskola, tanfolyamok és tesztelő készítés angol, német és spanyol nyelven

  • Rendszeres szemeszter kurzusok (szeptember-december, február-május)
  • Intenzív nyári kurzusok (július és augusztus)
  • Tanfolyamok anyanyelvi hangszórókkal.

A ConcordiaUA tesztelőkészítést kínál a TOEFL, a GMAT és a JELTS programok, valamint a helyi üzleti vezetők programjai számára.

A ConcordiaUA szervezi a Mini-MBA programokat, képzéseket és szemináriumokat a helyi üzleti vezetők számára, akiknek képzésre van szükségük az emberi tőke, a közgazdaságtan, a nemzetközi számviteli standardok, az értékesítési technológiák, a marketing, a szállodakezelés, a német, az angol stb. ismeretek és készségek a tanulók elvárásainak és kívánatos eredményeinek megfelelően. Gondos szükségletelemzést végez a program indítása előtt. A program célja a gyakornokok igényeinek és hátterének figyelembe vétele.

  • ConcordiaUA műhelyek

A ConcordiaUA és az iskolai hallgatók számára a fenntartható fejlődés, az üzleti élet és a vezetés problémáira vonatkozó workshopokat szerveznek. A nemzetközi szervezetek, a karok, a diplomáciai képviseletek felelős tagjai, a képviselők, a nem kormányzati szervezetek és az üzleti körök szakemberei meghívást kapnak a diákok munkájára.

Karrier tanácsadás és szakmai gyakorlat

Az üzleti gyakorlatot a ConcordiaUA-ban hozták létre, mint egy lépést annak elérése felé, hogy elérjék a diákok foglalkoztathatóságával kapcsolatos vezető oktatási intézményt. A gyakornoki cél az, hogy a hallgatók gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek az üzleti életben a nemzetközi és az ukrán szabványoknak megfelelően.

Könyvtár és internetes központ

A ConcordiaUA egy kiváló minőségű könyvtárral rendelkezik, amely a hallgatók egyik legfontosabb eszköze. A könyvtárban tankönyvek, könyvek, tudományos folyóiratok és egyéb tudományos irodalom található ukrán, angol, német és más nyelveken. A ConcordiaUA szerver olyan katalógusokat és szótárakat tartalmaz, amelyek könnyen elérhetőek. A diákok használhatják az olvasótermet a kényelmükért. A ConcordiaUA könyvtári személyzete mindig szívesen segít az információkeresésben.

A ConcordiaUA Internet Center hozzáférést biztosít a virtuális internetes adatbázisokhoz: könyvtárak, információs központok, külföldi kiadók, archívumok és tudományos folyóiratok. Az internet távoktatási technológiákat biztosít, és összekapcsolja a ConcordiaUA-t kollegáival és partnereivel az egész világon.

Ösztöndíjak és díjak

Az ösztöndíjat az igazgatótanács által kiválasztott ConcordiaUA Business English verseny nyertesei nyújthatják.

A legjobb hallgatók ösztöndíjat nyújthatnak a ConcordiaUA, Richmond Egyetem és más partner egyetemek tanulmányozására a ConcordiaUA Board ajánlása alapján.

Kutatási tevékenységek

A ConcordiaUA kar és a hallgatók részt vesznek az egyetem kutatási tevékenységeiben. Az ukrán és a nemzetközi kar segítséget nyújtanak a hallgatóknak, hogy felépítsék kutatási készségeiket, és felajánlják az egyetemi tanácsadást különböző témákban.

A ConcordiaUA szervez és aktívan részt vesz nemzetközi konferenciákon és szemináriumokon Ukrajnában és külföldön.

A ConcordiaUA kiadja az "Oktatás, menedzsment és üzlet: nemzetközi dimenzió" kutatási folyóiratokat.

Helyszínek

Kijev

Address
8-14 Turhenevs’ka Street, room 1-4
01601 Kijev, Kijev városában, Ukrajna

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket