Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a NTT Nemzetközi Oktatási Intézet, illetve a rövid NIIE - egy új modell a nemzetközi oktatási itt Vietnamban. Abban NIIE, arra törekszünk, hogy a diákok egy világszínvonalú oktatás, amely felkészíti őket a készségek, ismeretek és személyes tulajdonságok egy nagyon sikeres pályaválasztás. A diákok a NIIE fog tanulni a programokat, hogy a diákok az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Szingapúrban lesz a következő, és ők kapnak egy értékes diploma vagy főiskolai diploma, hogy el fogják ismerni az egész világon. Ezen felül a diákok lesz folyékonyan beszél angolul, a legfontosabb nyelv az üzleti és kommunikációs, amely megnyitja kapuit a legjobb munkahelyek Vietnamban és világszerte. NIIE fog tenni minden tőle telhetőt, hogy biztosítsa a diákok megtanulják, fejlesztése és sikerül tanulmányaikat. Van egy új intézet épületében 298A Nguyen Thanh Tat Street modern felszereléssel ellátott, új könyvtár és egy sor tantermek és egyéb források, hogy a tanulók a tanulásban. Egy új kollégium épül is, hogy felajánlja a nyugati stílusú kényelmet biztosít a diákok a nemzetközi programok. A tanári kar elkötelezett és jól képzett, és fel fogja használni up-to-date és tanuló-központú tanítási módszerek, valamint a legújabb technológiát, hogy inspirálja a diákok tanulni és a haladás a tanulásban. Minden is szívesen alkalmazzák a NIIE - példaértékű intézet vezet az út összefogásában a legjobb szempontból a nemzetközi oktatási Ho Si Minh-város.

VISION Ahhoz, hogy az egyik legnépszerűbb nemzetközi oktatási intézmények Vietnamban által széles skáláját kínálja a minőségi oktatási programokat, amelyek nemzetközileg elismert, és hogy biztosítja a hallgatókat a szükséges készségekkel és képesítéssel által Vietnam számára a jövőbeni növekedés és fejlődés.

Küldetés Olyan pedagógiai intézet, amely csúcsminőségű nemzetközi oktatási programok vietnami és külföldi diákok igényeinek kielégítésére a diplomások és a nemzet a 21. században

Helyszínek

Ho Si Minh Város

Address
Nguyen Tat Thanh University
298A Nguyen Tat Thanh st., Distict 4, Ho chi Minh City, Vietnam

Ho Si Minh Város, Ho Si Minh Város, Vietnam

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: