Keystone logo
AAS College

AAS College

AAS College

Bevezetés

AAS College 1990 -ben alakult, és ma Szaloniki egyik legnagyobb főiskolája. Közismert a magas színvonalú művészeti és tervezési tanulmányokról.

Az AAS franchise-partner a University of Sunderland Egyetemen, az Egyesült Királyságban. Ez azt jelenti, hogy az AAS-nál kiváló minőségű brit oktatást kínálunk. Ugyanazt a tantervet követjük, és ugyanazokat a BA- és MA-fokozatot nyújtjuk, mint az UoS-t a Design területén.

Az AAS-nál megértjük, hogy teljes lehetőségeinek kiaknázásához modern, barátságos és inspiráló környezetre van szüksége. Ez az oka annak, hogy folyamatosan fektetünk be helyiségeinkbe és erőforrásainkba. Csúcstechnológiás számítógépek, könyvtár, VLE és minden szükséges felszerelés rendelkezésre áll, hogy segítsen a tanulmányaiban. A teljesen felszerelt Számítógépes Stúdiókban, az előadótermekben, a Design Stúdiókban tanul és gyakorol, miközben élvezheti és pihenhet a Főiskola kávézójában.

Könyvtárunk az egyik legnagyobb a városban, és teljesen frissítve van. Továbbá, mivel a Sunderland-i Egyetemmel való együttműködés az Ön tanulmányai alatt ingyenes hozzáférést biztosít az e-könyvtárakhoz.

Számos versenyen vesz részt a tanulmányai alatt. A diákok által a nemzeti és nemzetközi versenyek során elért magas díjszám igazán büszke minket.

Hároméves programja során kulturális látogatásokat, valós projekteket, munkahelyi gyakorlatokat, kiállításokat és európai tanulmányutakot is élvezhet.

Az AAS kiváló választás azoknak, akik a tervezési és kommunikációs területeken kívánnak különbséget tenni.

A brit oktatási rendszer szerint képzett, és készen áll a nemzetközi piac minden kihívására.

Ön ugyanazt a tantervet követi, ugyanazt a programot, és ugyanazt a Bachelor és Master fokozatot szerzi be, mint az UoS diákjai. Ugyanez a kiváló minőségű brit oktatás. Ön folyamatosan frissíti az összes nemzetközi trendet és grafikát.

Tanulmányokhoz jusson az intelligens választás!

Fedezze fel a Sunderlandi Egyetem mediterrán oldalát, kiváló minőségű brit oktatást választva, kiváló minőségű mediterrán környezetben, alacsonyabb tandíjjal, mint az Egyesült Királyság egyetemeinél!

Csatlakozz hozzánk az AAS College- ban Thesszalonikiben - Görögországban!

Helyszínek

  • Thessaloniki

    AAS College 108 Thessalonikis street Oraiokastro, ΤΚ: 57013, Thessaloniki

Kérdések