Keystone logo
ADG Business School

ADG Business School

ADG Business School

Bevezetés

Az ADG Business School egy iskola a Kar Üzleti és Gazdaságtudományi Egyetem Steinbeis. Mint ilyen, kínálunk munkát integrált és gyakorlat-orientált tanfolyamok, iparág, valamint a gyakorlat szempontjából fontos kutatási. Akár Bachelor vagy Master - az ADG Business School esélye van pontosan az a jövő kihívásainak és a vonatok, hogy az illetékes felügyeleti feladatokat.

Egyetemi érték-orientált gazdaság, támaszkodunk megatrendekhez mi tanfolyamok, azaz olyan témák, mint az átalakulás, az innováció, a változás, a digitalizálás - és mindig a hangsúly a kooperatív értékek és megértése az üzleti szektor. Ez magában foglalja az olyan kérdéseket , mint az általános társadalmi felelősség, a fenntarthatóság és az innováció.

Tanfolyamaink iparág-specifikus, szakmai, integrált és praktikus - és elhanyagolás nélkül a tudományos állítást. A jelenlétek váltakoznak az öntanulási fázisokkal. Annak érdekében, hogy diákjaink a design sikeres ellenére magas stressz a munka elég rugalmas a tanulmányaikat. Minden tanfolyam kínált programok Steinbeis Egyetem és összhangban elvégzett megrendelések a Steinbeis Egyetemen.

Egy kiváló oktatók, az állami elismerés és akkreditáció, valamint a hírnevét egyik legnagyobb magánegyetemek Németországban - Steinbeis Egyetem - beszélnek nekünk.

Helyszínek

  • Montabaur

    Schlossweg, 56410, Montabaur

    Kérdések