Keystone logo
Africa International University

Africa International University

Africa International University

Bevezetés

Isten hozott a Africa International University

Africa International University egy okleveles keresztény egyetem, Karen nyugodt környezetében, stratégiai helyen, nyugodt és tanulást elősegítő helyen. Africa International University jelenleg teológia, üzleti, IKT, pszichológia, nyelvek, közösségfejlesztés, nyelvészeti vezetés és oktatás szakon képez diákokat.

Az egyetem munkatársai és hallgatói az öt kontinens több mint 32 országából érkeznek. Idén az egyetem végzett diákjai többek között Libériából, Kenyából, Ugandából, Tanzániából, az USA -ból, Madagaszkárról, Ghánából, Nigériából, Kongói KDK -ból, Malawiból, Seychelle -szigetekről, Gambia -ból, Etiópiából, Eretria Dél -Szudánból.

46629_4.JPG

Az egyetem reméli, hogy több Krisztus-központú vezetőt képez ki az egyház számára Afrikában és azon túl, hogy aktívan és pozitívan részt vegyen a világ befolyásolásában. Programjainkat a szakmai specializáció különböző területein úgy terveztük meg, hogy végzőseink átvigyék a tanulást a karrierjükbe. Az egyetem modern felszereltséggel rendelkezik, hogy kényelmessé és leleményessé tegye tartózkodását. Jól felszerelt könyvtárunk van, könyvvel és modern tananyagokkal. Az egyetem modern IKT-laboratóriummal és 24 órás WIFI-hozzáféréssel rendelkezik. Azok számára, akik az egyetem lakói szeretnének lenni, modern szolgáltatást nyújtó apartmanokat kínálunk, amelyek kényelmesebbé teszik tartózkodását.

Tanulmányozási módok:

  • Teljes idő
  • Esti osztályok
  • Iskola alapú
  • Távolság és e-learning

A felvétel januárban, májusban, szeptemberben és az iskolai szünetekben van (iskola, április, augusztus és december).

46626_3.JPG

Helyszínek

  • Nairobi

    Africa International University., Karen, 00502, Nairobi

    Kérdések