Keystone logo
Al-Quds University

Al-Quds University

Al-Quds University

Bevezetés

Al-Quds University palesztin egyetem, és az egyetlen egyetem a világon, amely elválasztó fal mellett helyezkedik el. Az egyetem fő campusa Abu Dis-ben található, további négy jeruzsálemi egyetemmel, Jarrah sejk, Beit Hanina és Rammalh (al-Bireh). Al-Quds University felsőoktatást és közösségi szolgáltatásokat nyújt Jeruzsálem területén, valamint a szomszédos városokban, falvakban és Ciszjordániában található menekülttáborokban.

Több mint 13 000 hallgatóval az Al-Quds University széles körben elérhető Ciszjordánia-szerte, beleértve Betlehem, Hebron, Jenin, Jericho, Nablus, Ramallah, Tulkarem és Qalqilia kerületeit is. Al-Quds University tizenöt tudományos karával, köztük a művészetek, az orvostudomány, a fogászat, a jog, a Korán és az iszlám tanulmányok és a mérnöki tudományokkal, hatalmas tudományos sokszínűséggel rendelkezik és mindenki számára kínál valamit.

Al-Quds University a kreativitás központja, és élénk tanulási környezetet kínál az ötletek cseréjének és a véleménynyilvánítás szabadságának ösztönzésével, valamint az innovatív kutatás vezetésével. Ez lehetővé teszi a legmagasabb szintű oktatást hallgatóink számára, valamint arra ösztönzi őket, hogy aktív, aktív polgárok legyenek, nyitottak és együttműködőek, valamint tájékozottak és érdeklődnek a világ kultúrái iránt.

Annak érdekében, hogy az akadémia élvonalában maradhasson, az Al-Quds University nemzetközi partnerséget folytat amerikai és európai egyetemekkel. Emellett több mint 30 intézettel áll kapcsolatban és innovatív kutatással foglalkozik szerte a világon.

Helyszínek

  • Abu Dis

    Abu Dis, Palesztina

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések