Keystone logo
Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Bevezetés

Az Al Rayyan International University College (ARIU) Katar állam első magánegyetemének utódja, amely 2000 szeptemberében nyílt meg, és több mint 20 éve szakosodott üzleti vonatkozású diplomák nyújtására, a turizmus, a vendéglátás és a nemzetközi üzleti tanulmányok fókuszában. . Ebben az időszakban az egyetem az Al Rayyan International Education (ARIE) és a hollandiai NHL Stenden University of Applied Sciences égisze alatt működött.

2021 szeptemberétől az intézmény új izgalmas fejezetet nyit létezésében, és stratégiai partnerséget köt az Egyesült Királyságban található Derby Egyetemmel.

A partnerség révén az ARIU az Egyesült Királyságban akkreditált alap- és posztgraduális diplomákat, nemzetközi vendéglátás-menedzsmentet, nemzetközi turizmusmenedzsmentet és nemzetközi üzleti menedzsmentet kínál majd.

Az ARIU a University of Derby-vel együttműködve folytatja örökségét, mint a kiváló felsőoktatási intézmény, valamint az egyetemi szintű oktatás első számú szolgáltatója Katarban, az ÖET-régióban és nemzetközi szinten. Az ARIU nagyon jó helyzetben van ahhoz, hogy nagyszerű tanulási és karrierfejlesztési lehetőségeket biztosítson a hallgatóknak. A nyüzsgő Doha városában és az Öböl-öbölben található régióban található elhelyezkedése létfontosságú az intézmény identitásához és iskolai sikeréhez.

Miért válassza az ARIU-t?

Az Al Rayyan International University College (ARIU) a Derby Egyetemmel együttműködve kellemes, viszonylag kis környezetben várja Önt barátságos és családias légkörrel, ahol az első pillanattól kezdve otthon érezheti magát. . Az ARIU a Derby Egyetemmel együttműködve négyéves alapképzési programokat kínál nemzetközi vendéglátás menedzsment, nemzetközi turizmus menedzsment és nemzetközi üzleti menedzsment területén.

Az egyedülálló oktatási koncepció lehetőséget kínál olyan készségkészlet megszerzésére, amely megkülönbözteti Önt a területen dolgozó többiektől. Az Al Rayyan International University College (ARIU) egyetemi diplomák portfóliója olyan felsőoktatást kíván nyújtani, amely a szolgáltatás és a nemzetközi üzleti menedzsment területén szerzett jártasságokkal ruházza fel öregdiákjait, hogy kompetens innovatív menedzserekké és vezető vállalkozókká váljanak. A szakmai végzettségeket a valós üzleti helyzetek köré fejlesztik és tervezték, és az elmélet és a gyakorlat keverékével párosulnak, ami a diploma megszerzése után közvetlenül foglalkoztathatóvá teszi végzettjeinket. Az általunk kínált programok és diplomák megegyeznek az egyesült királyságbeli Derby Egyetemen folyókkal, és a diploma megszerzése után minden diplomás nemzetközileg elismert brit akkreditált diplomát kap a Derby Egyetemen.

Megértjük, hogy a hallgatók ugyanolyan fontosak számunkra, mint az egyetem a hallgatóknak. Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy diákközpontú megközelítést kínáljunk az oktatásban, miközben különböző létesítményekkel látjuk el, hogy teljes mértékben élvezhesse tanulmányait és hasznot húzzon belőle.

Az ARIU a Derby Egyetemmel együttműködve nagyon erős hallgatóközpontú megközelítést alkalmaz a tanulásban és az oktatásban. Programjaink küldetése, hogy felkészítsék a hallgatókat a jövőbeni vezetői feladatokra nemzetközi környezetben. Rugalmas és széleskörű szakmai oktatást jelent a végzett hallgatók számára, amelyet világszerte szívesen látnak, a szolgáltatások és a szolgáltatásmenedzsment minden ágazatában. A Derby Egyetemen szerzett diploma egy izgalmas jövő felé nyit ajtót, változatos karrierlehetőségekkel és lehetőségekkel. Diákjaink jól felszereltek ahhoz, hogy a diploma megszerzése után azonnal elkezdjenek dolgozni a való világban. Sikeres öregdiákjaink vannak számos iparágban, beleértve a banki és pénzügyi, vendéglátás és turizmus, kiskereskedelem, marketing és reklám, sport, tanácsadás és nemzetközi kereskedelmet.

Belépők

Helyszínek

  • Doha

    Doha, State of Qatar Stenden Qatar University of Applied Sciences Al-Jeleait Street Bin Omran P.O. Box 36037, , Doha

    Kérdések