AZ ÉLELMISZER-TUDOMÁNY Mesterének
Alabama A&M University College of Agricultural, Life and Natural Sciences
Kulcs információ
Campus helye
Huntsville, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Bevezetés
A tanszék olyan posztgraduális programokat kínál, amelyek MS fokozatot szereznek az élelmiszer-tudományban. A hallgatók a biológiai, kémiai, fizikai és viselkedéstudományok alapvető megértését alkalmazzák az élelmiszerek feldolgozására, megőrzésére, minőségértékelésére, táplálkozási és egészségügyi szempontjaira és felhasználására. Kutatási és oktatási programjaink integrálják a kémia, a mikrobiológia, a biotechnológia, a feldolgozás, a mérnöki munka, a toxikológia, az érzékszervi tudomány, a termékfejlesztés, az állategészségügy, a biokémia és a táplálkozás diszciplínáit, hogy képesítéssel rendelkező diplomások készüljenek fel az élelmiszerrel kapcsolatos ipari, kormányzati és egyetemi pályákra. . Az élelmiszer-tudományok posztgraduális programjai mélyebb megértést és tudásbázist nyújtanak a hallgatóknak a szakterület különböző területein, és lehetőséget adnak a hallgatóknak gyakorlati kutatás elvégzésére is; ennek az alkalmazott tudománynak lényeges része. A hallgatók elméletet tanulnak tanteremben, és a megszerzett ismereteket laboratóriumi körülmények között alkalmazzák. Az élelmiszertudományban MS-t szerzett hallgatók alaposan felkészülnek arra, hogy megkezdjék a munkát az élelmiszer-tudomány bármely területén, ideértve a táplálkozási / élelmiszer-biokémiát, az élelmiszeripar / -feldolgozás, az élelmiszer-kémia, az élelmiszer-toxikológia, az élelmiszer-biotechnológia, az élelmiszer-mikrobiológia / -biztonság, az állategészségügy és Szenzoros tudomány.