Keystone logo
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Bevezetés

A Harold Lloyd Murphy Graduate School

Döntése az oktatás folytatásának bizonyítéka annak a vágynak, hogy közvetlen hatást gyakoroljon erre a világra. Az ASU elkötelezett amellett, hogy a jövő vezetőit, a betegség gyógymódjait vagy a politikai változások valódi ügynökeivé kívánja tanítani, hogy el tudja látni Önt a sikerhez szükséges karok, erőforrások és világszínvonalú oktatás terén.

Most itt az ideje, hogy megtalálja a jövőjét a kutatásban, rehabilitációban, tanácsadásban, oktatásban vagy politikában, fejlett diplomás vagy doktori fokozattal az Alabama Állami Egyetem Graduate School-jában.

A posztgraduális képzés jövőképe

A képzési program a következő: Egy szinergikus környezet elősegítése transzformációs és világszínvonalú felsőfokú tanulmányok támogatására az Alabama Állami Egyetemen.

A Harold Lloyd Murphy Graduate School Misszió

A Murphy Graduate School alapvető feladata az, hogy (1) vezető szerepet töltsön be az egyetem doktori fokozata, oktatási szakemberek, mesterképzés és bizonyítvány szintje, posztgraduális diploma programok; (2) a posztgraduális képzés előmozdításának kampuszszintű támogatójaként szolgálnak; És (3) gondoskodni kell a kiválósági, méltányossági és méltányossági normákról minden diplomás programban.

Az Alabama Állami Egyetem egy hallgatói központú, ápoló, átfogó és változatos, történelmileg fekete egyetem, amely elkötelezte magát a kiválóság elérése érdekében az oktatásban, a kutatásban és a közszolgálatban. Az egyetem teljesíti küldetését a diákok kritikai gondolkodásának, művészi kreativitásának, szakmai hozzáértésének és felelősségteljes állampolgárságának előmozdításával; Azáltal, hogy hozzáadják a tudás testéhez az életminőség javítását a kutatás és a felfedezés révén; És elősegítve az állam és a nemzet átgondolt közszolgálat általi előmozdítását. Az egyetem doktori fokozattal szerzett érettségi vizsga révén az egyetem tudományos és kreatív karokat, korszerű létesítményeket és egy élő légkört tart fenn, ahol a campus közösség minden tagja munkát végezhet és tanulhat kellemes és jövedelmező környezetben. Összhangban azzal a bizonyítékkal, hogy a faj, a nemek és a gazdasági helyzete nem gátolja az intelligenciát, a kreativitást vagy a teljesítményt, az ASU a sikerhez hírt kínál azok számára, akik elkötelezik magukat a fejlődés, a fókusz, a kitartás és a jutalom építőelemeinek követésére.

Helyszínek

  • Montgomery

    915 S Jackson St Montgomery, AL 36104 USA, 36104, Montgomery

    Kérdések