Keystone logo
ALBA Graduate Business School

ALBA Graduate Business School

ALBA Graduate Business School

Bevezetés

Az Amerikai Görög Főiskolán az ALBA Graduate Business School 1992-ben alakult, és az üzleti közösség, a vállalatok és intézményi szervezetek szövetsége alatt működik, jelenleg több mint 90 tagot számlál.

Alba törekszik a kiválóság, a minőség és a folyamatos innováció a kutatás és a tanítás. Az Alba a posztgraduális egyetemi programokat kínál, amelyek többségét az AMBA vagy az EFMD nemzetközileg akkreditálta . Ez a vezető üzleti iskola Görögországban a pályaválasztási tanácsadás, vállalkozói nevelés, felsővezetői házon belüli programok, valamint az öregdiákok kiemelkedő elhelyezésének nyilvántartása alapján.

115520_CF110834.jpg

Az Alba professzora a világ legjobb egyetemei közül kerül ki, mint a Yale, a London Business School, az IMD stb. A nappali tagozatos hallgatók mintegy 20% -a olyan országokból származik, mint Franciaország, India, Oroszország, Szerbia, Nigéria stb. a partnerek közötti csereprogramok révén a diákok lehetőséget teremtenek a nemzetközi szakmai és társadalmi kapcsolati hálózatok kiépítésére, valamint a tudás, a tapasztalat és a kulturális megismerések cseréjére.

Minden évben az Alba számos ösztöndíjat nyújt a pályázóknak, akik erős tudományos teljesítményt és / vagy kiváló szakmai pályát mutatnak. Az Alba Karrier Iroda világszínvonalú támogatást nyújt a diákoknak és az öregdiáknak. Személyes coachingon keresztül, több mint 10 fókuszált workshopon, karrierpaneleken, munkahelyi árnyékoláson, szakmai gyakorlatokon és számtalan vállalati látogatáson keresztül a diákok felkészülnek arra, hogy nemzetközi szinten keressék a legjobb munkát. Az éves karrierfórum több mint 100 toborzót vonz, és több mint 1500 interjúhoz kapcsolódik, kevesebb mint egy hét alatt. Az Alba a főbb nemzetközi toborzási / elhelyezési szolgáltatásokat a diákok és az öregdiák számára ajánlja és kínálja.

Ösztöndíjak állnak rendelkezésre a nemzetközi diákok számára. Ha szeretné látni, hogy jogosult-e, töltse ki ezt az űrlapot.

115515_22179953_10155784170836810_6043486379086959257_o.jpg

Akadémiai programjain túlmenően az Alba magas színvonalú vezetői oktatást kínál a nagy hazai és nemzetközi vállalati ügyfelek igényeinek kielégítésére. Ezek a programok a nyílt beiratkozási szemináriumoktól az egyedi megoldásokig terjednek. A nemzetközi diákok számára több mint 11000 vezető vett részt az Executive Development programokban. Ha szeretné látni, hogy jogosult-e, töltse ki ezt az űrlapot.

956_img2.jpg

Az Alba alumínium testülete mintegy 3.000 megkülönböztetett személyből áll, akik fiatal és dinamikus vezetők csoportját alkotják a kihívást jelentő karrierépítés folyamatában, ugyanakkor erősítik az Alba hírnevét a görög és nemzetközi üzleti közösségekben.

958_img3.jpg

Ösztöndíjak és finanszírozás

Ösztöndíjak

Részleges ösztöndíjak állnak rendelkezésre a nemzetközi hallgatók számára a tandíj 30%-áig. Ha szeretné látni, hogy jogosult-e, töltse ki ezt az űrlapot .

Akkreditációk

AMBA Akkreditált

Tanulói beszámolók

Helyszínek

Helyszínek
  • Athens

    ALBA Graduate Business School 6-8 Xenias Str. , 115 28, Athens

    Kérdések