Keystone logo
Aldersgate University

Aldersgate University

Aldersgate University

Bevezetés

Aldersgate College - Írország egyik ága campus a történelmi 50 éves Aldersgate Egyetem (AU), Fülöp-szigetek.

Aldersgate College 1965-ben alapították, regisztrált és akkreditált kormány által Fülöp alatt Bizottság Felsőoktatási (áttért), Association of Christian iskolák, főiskolák és egyetemek, a Federation of akkreditációs ügynökségek a Fülöp-szigeteken, a kanadai Tanácsa technikus egy technológusok, a Nemzetközi Egyetemi Szövetség, International Association of Metodista iskolák, főiskolák és egyetemek. 13. helyen a Fülöp-szigeteken. Szerepel WHED [IAU]

Küldetésünk Universidad Aldersgate jött létre, hogy fejlesszék a hatalom oka, hogy felszabadítsa az embereket a tudatlanság, nyomor, a reménytelenség és felhatalmazza őket, hogy elkezdik a saját útját a társadalmi és gazdasági átalakulás és a lelki üdvösség.

Jövőképünk "Egy 21. századi Egyetem átalakítja globális hálózata tanulók számára a megvilágosodás, a vezetés és humán szolgáltatás."

Céljaink Összhangban a fenti küldetés és a jövőkép, hogy:

Oktassák az egyének gondolkodni és cselekedni, mint az etikai vezetői és felelős polgárok a globális közösségben. Lelkére köt a kritikus és az innovatív gondolkodás, a technológiai folyékonyan, multi-kulturális készségek és felelős állampolgárság a globális közösség; Deliver megfizethető, rugalmas, tanuló-központú, együttműködő és multikulturális oktatási programok segítségével online oktatási rendszerek és a források támogatására vegyes tanulási módszerek, amelyek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak a minőségi oktatás, a szakmai engedélyeztetést és a gyakorlat. Ajánlat karrier utak és migrációs csatornák hálózatán keresztül a nemzetközi intézmények, szakmai egyesületek és akkreditációs ügynökségek.

Helyszínek

  • Solano

    Aldersgate College, Inc. Burgos St., 03702, Solano

    Kérdések