Keystone logo
Alexander College - Cyprus

Alexander College - Cyprus

Alexander College - Cyprus

Bevezetés

Az Alexander Főiskola régóta rendelkezik kiválósági oktatási tapasztalatokkal, és ennek nagy része köszönhető az Egyesült Királyságban kialakult kapcsolatainknak és együttműködésünknek az akkreditált brit egyetemekkel és az odaítélő testületekkel. Az évek során számos szoros kapcsolatot felépítettünk, és a saját elismert programjaink mellett jelenleg a brit Canterbury Christ Church University-vel (CCCU) együttműködve egyetemi és posztgraduális diplomákat kínálunk.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Fox / Pexels

A diploma megszerzése nem könnyű választás; magas szintű elkötelezettséget és elkötelezettséget igényel a sikerhez. Sándornál megértjük ezt és arra törekszünk, hogy élvezetes, kifizetődő és érdemes élményt nyújtson velünk.

Ösztönözzük az udvariasságot, az elgondolkodást és a csapatmunkát, értékeljük az akadémiai szabadságot, törekszünk az esélyegyenlőségre és gondoskodunk a sajátos igényű hallgatókról. Nagyra értékeljük a hallgatók részvételét a döntéshozatalban a tanulás minden szintjén, és támogatjuk és irányítjuk a hallgatókat, hogy a lehető legnagyobb mértékben használják ki a biztosított tanulási lehetőségeket, és együtt dolgozzanak a környezet minőségének javítása érdekében.

Tapasztalt előadóink, tudományos szakértőink és szakmai támogató munkatársaink elkötelezettek amellett, hogy oktatási tapasztalatokat nyújtanak Önnek, amelyek növelik a függetlenségét, megteremtik átadható készségeidet és fejlesztik a kritikus gondolkodást. Az innovatív tanulási módszerek révén ösztönözni fogják önöket arra, hogy erősítsék a munka és az önálló tanulás képességét, hogy a tárgy ismereteit a gyakorlatba átültessék. Buro Millennial / Pexels

127373_pexels-photo-1438072.jpeg

Vannak bizonyos jellemzők, amelyekkel az Alexander College mindenki megosztja. Pályakezdőink akadémiai gondolkodásúak, kutatók és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek, innovatívak, etikusak és globálisan tudatosak. Ambiciózusak, motiváltak és készen állnak a munkára és / vagy további tanulmányokra. Ez csak néhány jellegzetes vonás, amely a diplomátainkat nyilvánvalóvá teszi a foglalkoztatáshoz.

A főiskolai végzettség és az egyetemi végzettség átalakíthatja az életed, és az út mentén lehetőséget biztosít a kockázat vállalására, kihívást jelenthet magára, önálló gondolkodásmódot fejleszthet, megvalósíthatja törekvéseit és egész életen át tartó barátságot építhet.

Reméljük, hogy hamarosan meghalljuk Önt! Fauxels / pexels

126794_pexels-photo-3184291.jpeg

Helyszínek

  • Larnaca

    2 Artas Street, Aradippou, 7102, Larnaca

    Kérdések