Keystone logo
Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

Bevezetés

Rövid információ az oktatási szervezetről :

Pedagógiai Egyetem biztosít oktatási rendszer, a város és a szélén a szakemberek, különböző profilok, a tanárok képzése, pedagógusok, pszichológusok, logopédusok, pedagógusok további oktatás. Ezenkívül az AltGPU felhalmozza a régió potenciális fejlődését , képezve a tanárok élét az iskolákban, amelyek célja a társadalom kulturális és oktatási alapjainak elősegítése , a jövőbeli mérnökök, orvosok, kulturális dolgozók képzése és oktatása .

Most, több mint hatezer diák tanul AltSPU. Szakmai képzés az egyetemen végzik szerint az oktatási programok az alapképzési szak. AltGPU rendszeresen nyitott új szakterületek, amelyek megfelelnek a követelményeknek az idők és a társadalom: „A munka szervezése a fiatalok”, „Testnevelési” (edző), „az orosz nyelv és irodalom a munka a fogyatékkal élő gyermekek” és mások. A Pedagógiai Egyetem egyike azon kevés egyetem a régióban, ahol a több költségvetési támogatott helyekre nem csak marad stabil szinten, hanem növekszik, ami természetesen vonzza a kérelmezők.

Együtt tanítás területeken végrehajtott humanitárius programok, a szociális ciklusokban, közgazdasági és menedzsment, a művészet és a kultúra, a szolgáltatás, számítástechnika és számítógépes tervezés.

A AltGPU két dolgozat tanácsok: disszertáció tanács specialitás «Általános pedagógia, történelem, nevelő és oktató (pedagógiai tudományok)”, »elmélete és módszerei Professional Education (pedagógiai tudományok),« és a testület »germán nyelvek«, amely az egyetlen a maga nemében a területen Szibériai és távol-keleti szövetségi körzetek .

Helyszínek

  • Barnaul

    Ulitsa Molodezhnaya,55, 656031, Barnaul

    Kérdések