Keystone logo
AMA Education System

AMA Education System

AMA Education System

Bevezetés

HÁTTÉR AMA oktatási rendszer (AMAES) a legnagyobb oktatási hálózat Ázsiában és tagja az AMA Group of Companies. Ez a cég, amely kezeli és működteti az alábbi iskolák a Fülöp-szigeteken:

AMA Egyetem AMA Főiskolák ABE International Business College (ABE) ACLC College AMA Computer Learning Center (ACLC) St. Augustine School of Nursing (SASN) Delta Air International Aviation Academy (DAIAA) Southern Luzon College Sta. Veronica College AMA Basic Education (korábban St. Augustine International School) AMA School of Medicine (AMASOM)

AMA főiskolai és AMA EGYETEM 1980-ban Ambassador Amable R. Aguiluz V, más néven, mint az Atya Számítógép oktatás a Fülöp-szigeteken, látta, hogy a kereslet a teljesen képzett számítógépes szakemberek; azonban ez idő alatt, egyetlen intézmény sem a Fülöp-szigeteken felajánlott profi számítógépes oktatás. Ismerve a hatása a technológia az iparágban, és hogyan fog vezetni haladás nagykövet Aguiluz reagált a kereslet, és úgy döntött, hogy tegye fel egy iskola kínál számítógépes oktatás; így AMA Institute of Computer Studies-ben alakult, és végül is a létesítmény AMA Computer College, amely az első, tanfolyamok Computer Science and Computer Engineering.

Eltekintve attól, hogy az első, informatikai tanfolyamok a Fülöp-szigeteken, AMA College volt az első, hogy:

Ajánlat E-learning Adjon 1: 1 diák-számítógép arányt ajánlat Mechatronikai Vételi ISO 9001 tanúsítvány között az iskolák a Fülöp-szigeteken Legyen Microsoft Premiere Oktatási Partner Legyen egy exkluzív edzőpartner az Avaya Ágaznak a legfontosabb városok és települések a Fülöp-szigeteken Ki kell dolgozni egy egyetemi város a Fülöp-szigeteken hasonló Harvard, MIT és más hasonló intézmények

Ahogy telik az idő, AMA College tovább javult, sőt, kibővítve annak hatályát azáltal kurzusok kapcsolódnak az üzleti és pénzügyi, a művészetek és a tudományok és a technika, ami a magasságot, hogy AMA University követően ruháznák egyetemi státuszt a Fülöp-szigeteki kormány Bizottság Felsőoktatási (áttért) on augusztus 20, 2002.

Ma, eltekintve a fő campus (AMA University) található Project 8, Quezon City, vannak 41 AMA Főiskolák található különböző részein az ország kínál diplomát, tech ének, rövid kurzusok és posztgraduális képzési programok.

AMA OKTATÁSI RENDSZER Néhány évvel azután, AMA College-ben alakult, nagykövet Aguiluz úgy döntött, hogy egy új törekvés felállításával új iskolák, amelyek szakosodott speciális területeken, mint az üzleti, műszaki informatikai készségek, az egészségügy és a vendéglátás. Ez végül is rájött, amikor létrehozott AMA Computer Learning Center, ACLC College, ABE International Business College és a St. Augustine School of Nursing. Annak érdekében, hogy hatékonyan kezelje AMA College és a nővére az iskolák, oktatási rendszerek AMA Holdings, Inc. jött létre, amely jelenleg a cég, amely kezeli az oktatás üzleti AMA Group of Companies.

Új tagjait AMA OKTATÁSI RENDSZER Igazodik a híre, hogy a legnagyobb oktatási hálózat Ázsiában, AMAES nemrég megszerezte a következő iskolákban annak érdekében, hogy erősítse a szervezet hírneve és teljesíteni céllal, hogy minőségi oktatást mindenkinek:

Delta Air International Aviation Academy Southern Luzon College Sta. Veronica College Norvég Tengerészeti Akadémia

nemzetközi műveletekben

AMAES tovább bővíti megközelíthető, valamint növeli a globális lábnyom létrehozásával iskolák nemcsak a Fülöp-szigeteken, de más országokban is. Íme az iskolák mellett AMAES amelyek már más országokban a mai napig:

AMA International University Bahrein AMA Nemzetközi Oktatási Intézet Bahrein AMA Nemzetközi Oktatási Intézet Omán ACLC Macau ACLC Hongkong Al Fawz International School

Helyszínek

  • Manila

    Corporate Office AMA Building 2 59 Panay Avenue Quezon City, , Manila

Kérdések