Keystone logo
Amberg-Weiden University Of Applied Sciences OTH A digitális vállalkozói tudományok MA
Amberg-Weiden University Of Applied Sciences OTH

A digitális vállalkozói tudományok MA

Amberg, Németország

Request duration

Német

Request pace

Request application deadline

Oct 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ön elvégezte az alapképzést, és szeretné tudni, hogyan lehet ötleteket előállítani innovatív projektekhez vagy termékekhez? Szeretné elindítani saját induló vállalkozását, vagy egy meglévő vállalatban továbbvinni a digitális folyamatokat és innovációkat?

Az új digitális vállalkozói mesterképzés választ ad az izgalmas kérdésekre az induló vállalkozások létrehozásával, új üzleti egységek létrehozásával, valamint az újítások (és is) azonosításával és megvalósításával a megalapozott vállalatokban. Ezenkívül mindent megtanul, amit tudnia kell a jövő digitális technológiáiról. A vállalkozói gondolkodás és cselekvés áll a kurzus középpontjában. A vállalkozás központi témája a vállalkozói szellem (az innovatív induló vállalkozások új alapítói), az intrapreneurship (vállalkozói innovátorok a meglévő vállalatokban), az innováció menedzsment és a digitális technológiák. Tanulmányai során értékeli és megtervezi a digitális folyamatokat saját innovációs és induló projektjei segítségével, megtanulja a termékfejlesztés módszereit, kibővíti technológiai kompetenciáit a digitalizálás területén, és ezeket ötvözi vállalkozói készségekkel.

A digitális vállalkozói mesterképzés célja nemcsak a speciális ismeretek megszerzése, hanem személyes és vezetői képességeinek holisztikus fejlesztése is. Így a tanfolyam lehetőséget kínál számodra a módszertani kompetencia, az alap / innovációs kompetencia, a szociális kompetencia és a személyes fejlődés előmozdítására. Ez lehetővé teszi, hogy nyereségesen dolgozzon egy csapatban, és képes lesz arra, hogy az érettségi után újításokat és induló ötleteket hajtson végre.

A mesterképzésben diplomaként innovációs menedzserként dolgozhat a letelepedett vállalatoknál. Arra is lehetősége van, hogy keresett szakemberként aktívan előmozdítsa a digitalizálást globális környezetben. Vagy dönthet úgy, hogy létrehoz egy induló vállalkozást. Egyetemünkön folytatott tanulmányai során létrehozza a szükséges hálózatot.

A tanulmányok sikeres befejezése után megkapja a tudományos fokozatot a Master of Arts (MA).

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • MA márkavállalkozásból
    • Hamburg, Németország
  • MA vállalkozói szellem
    • Berlin, Németország
  • Master of Arts in Entrepreneurship – klasszikus/szövetkezeti
    • Worms, Németország