Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
American Film Institute

American Film Institute

American Film Institute

Bevezetés

A American Film Institute Amerika ígéret, hogy megőrizzék a kulturális örökség a mozgókép, hogy tartsák tiszteletben a művészek és a munkájukat, és oktassák a következő generációs mesemondók. Mint nonprofit oktatási művészeti szervezet, AFI rendelkezik a vezetés a film és a televízió, és elkötelezett a kezdeményezéseket, amelyek kapcsolódnak a múlt, a jelen és a jövő a mozgókép művészeti. A AFI Archívum és a AFI Katalógus Játékfilmek megőrzése legacy Amerika mozgóképörökségben a jövő generációk, Amely ritka felvételeket az egész történelem a mozgókép és összeállítása mérvadó nyilván az első 100 évben az amerikai film.

AFI tiszteli film és televíziós művészek és munkájuk otthont a különböző éves programok és különleges események, beleértve a AFI Életműdíj és AFI AWARDS. Az AFI Életműdíj maradt a legnagyobb megtiszteltetés egy filmes karrierje, és bemutatja a hatalmas erő és a filmművészet. AFI AWARDS az intézet 21. századi film és televíziós almanach, ünnepli a legkiemelkedőbb filmek és televíziós programok az év és a kreatív csapat mögött egy nem-kompetitív környezetben. AFI tapsol filmesek és a film rajongók egyaránt film kiállítások egész évben; AFI DocsBemutatja öt nappal a nemzetközi dokumentumfilmek, és az egyetlen fesztivál az Egyesült Államokban szentelt vetítések és események, amelyek összekötik a közönség, az alkotók és politikai vezetők Washingtonban; a AFI Silver Színház és Kulturális Központ egész évben programozás a Washington, DC; AFI FEST által bemutatott Audi, az intézet kirakat a legjobb fesztivál film az év és lehetőséget mester az alkotók és a feltörekvő művészek, hogy jöjjön össze a közönség A Hollywood szívében. AFI FEST az egyetlen fesztivál a termet, amely mentes a nyilvánosság számára. AFI'S méltó 100 év ... 100 film listák ismét bevezeti a klasszikus amerikai filmek milliói film szerelmeseinek szerte a világon.

AFI oktatja a következő generációs mesemondók a AFI Conservatory, Amelyet következetesen elismerten az egyik a világ legjobb film iskolákban. A Konzervatórium együttműködő, gyakorlati termelési környezetben a hangsúlyt a történetmesélés büszkélkedhet elismert alumni beleértve Darren Aronofsky, Patty Jenkins, Janusz Kamiński, Heidi Levitt, Matthew Libatique, David Lynch, Terrence Malick, Wally Pfister, Robert Richardson, Ed Zwick és sok, sok más. Az AFI Conservatory kínál egy kétéves Master of Fine Arts fokozatot hat területen: Operatőr, rendező, szerkesztő, termelés, termelés tervezése és Forgatókönyvíró.

A tekintélyes kuratórium, amelynek elnöke Sir Howard Stringer, és az Igazgatóság által elnökölt Bob Daly együtt elnök-vezérigazgatója Bob Gazzale, áll a legfontosabb adatok a szórakoztató, üzleti és akadémiai közösségek irányítani AFI. Mint egy nonprofit oktatási szervezet, támaszkodik a nagyvonalú pénzügyi támogatást a mozgókép művészet szerelmesei, mint te, hogy finanszírozást biztosít a programok és kezdeményezések. Legyen AFI tagja ma és játssz velünk megőrzésében, valamint, hogy az amerikai filmtörténetben.

Helyszínek

  • Los Angeles

    American Film Institute 2021 North Western Avenue, CA 90027-1657, Los Angeles

Kérdések