Keystone logo
American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

Bevezetés

Az első amerikai stílusú, angol nyelv, bölcsészettudományi oktatási intézmény a kelet-európai, az amerikai University Bulgáriában (AUBG) egy egyedülálló vállalati együttműködés alakult ki a támogatást az amerikai és bolgár kormányok, az Open Society Institute, és a University of Maine.

AUBG egy magánfinanszírozása non-profit intézmény. Tandíj és magán adományok, valamint a támogatások finanszírozására oktatási tevékenységet. Nyitotta meg kapuit 1991 szeptemberében, az első évi, 208 diák és 16 főállású oktatók.

Azóta a nyüzsgő város Blagoevgrad délnyugat Bulgária vált menedéket a tudományos kiválóság, a kreativitás és a kulturális sokszínűség. Manapság, 1100 körül kíváncsi, elkötelezett és tehetséges diák több mint 40 országban jönnek össze, hogy élni és tanulni a támogató és biztonságos közösségi és elmélyülni az első osztályú amerikai bölcsészettudományi oktatás.

Világszínvonalú kar tagjai érkeznek legjobb iskola az öt kontinensen, hogy hozzon létre egy innovatív és valós tanulási környezet, amely egyedülálló Európában. Across Bölcsészet, üzleti és technológiai, AUBG diákok szabadon választhatják meg a tanulmányi területeket és saját maguk tananyag.

Fejlődnek kíváncsi és könyörületes vezetők, kreatív probléma megoldó és felelős globális polgárokat. Diákjaink arról ismertek, hogy a siker a karrierjük, és posztgraduális tanulmányok, sok folyik a világ vezető iskolák és a munkaadók, és minden értékelendő tagjai a szűk összetartó globális hálózata öregdiák.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Blagoevgrad

    AMERICAN UNIVERSITY IN BULGARIA - SOFIA Elieff Center for Education and Culture 1 Universtitetski Park St., Studentski Grad,

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések