Keystone logo
American University Master of Arts a globális környezetpolitikából
American University

Master of Arts a globális környezetpolitikából

Washington, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

USD 1922 / per credit

Az egyetemen

Bevezetés

Tudás és cselekvés egy igazságos és fenntartható világért

Emelkedő tengerek. Nagy szén-dioxid-kibocsátású gazdaságok és klímabevándorlók. Környezeti rasszizmus. Víz megragadása és talajerózió. A fajok kihalása és a globális mérgezés. A Global Environmental Politics MA program perspektívákat és készségeket kínál egy olyan karrierhez, amely korunk legfontosabb és legösszetettebb kérdéseivel foglalkozik. Hiszünk abban, hogy az emberi felvirágoztatáshoz egészséges környezet szükséges, a környezetvédelem munkája pedig hozzáértő, elkötelezett és stratégiai változási szereplőket kíván. A globális környezeti kihívások sürgetőek és összefüggenek. Diákjainkat rugalmas és szigorú tantervvel készítjük fel, amely párosul azzal a képességgel, hogy mélyen elmerüljenek a saját maguk által tervezett koncentrációkban. Célunk, hogy diákjainkat képessé tegyük arra, hogy az igazságosság, az ökológiai jólét és a humánus kormányzás iránti szenvedélyüket egy életen át tartó, tartalmas munkára fordítsák. Ha ez úgy hangzik, mint Ön, jelentkezzen, hogy csatlakozzon tudósokból és végzős hallgatókból álló közösségünkhöz Washingtonban, DC-ben, ahol a környezeti és társadalmi változásokat elősegítő hatásos pontok találhatók.

Kar

A GEP oktatói széleskörű kutatási érdeklődési körrel rendelkeznek, és rutinszerűen hozzájárulnak a tudományos és politikai vitákhoz a népszerű médiában megjelent esszék, tudományos cikkek és teljes hosszúságú könyvek révén. Rendszeresen meghívják őket regionális, országos és nemzetközi konferenciákon előadásokra és munkájuk bemutatására. Összességében közel 20 fő, adjunktus és társult oktató teszi a programot a maga nemében az egyik legerősebbé a világon.

A kar teljes figyelmet szentel a programban részt vevő mesterszakos hallgatóknak; az ajtók mindig nyitva állnak, és a professzorok gyakran találnak módot arra, hogy bevonják a hallgatókat munkájukba. A kis létszámú osztályok azt jelentik, hogy a diákok olyan kapcsolatokat alakítanak ki professzoraikkal, amelyek mentoráláshoz, barátsághoz és tudományos együttműködéshez vezetnek.

Kiváló hely

A GEP mesterképzést kínál a 10 legjobb nemzetközi ügyekkel foglalkozó iskolában, amely a környezetvédelmi politika és politika középpontjában áll. Washington DC több lehetőséget kínál értelmes szakmai gyakorlatra ezen a területen, mint a világ bármely más városa. A Capitol Hill vonzza a környezetvédelmi politika kialakításában és megváltoztatásában érdekelt szervezeteket.

Tanterv

Karrierlehetőségek

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Iskoláról

Kérdések