Keystone logo
Andorra Aviation Academy

Andorra Aviation Academy

Andorra Aviation Academy

Bevezetés

Andorra Aviation Academy az Andorrai Hercegségben található. A légiközlekedési rajongók egy csoportjának inspirációja alapján 2015 júniusában aláírták az andorrai kormánnyal és az Andorrai Egyetemmel kötött megállapodást ennek az egyedülálló légiközlekedési szaknak a létrehozásáról.

EASA ATO 0033: Az egyedülálló európai ATO közvetlenül az EASA közvetlen felügyelete alatt.

Andorra Aviation Academy 2 pilóta képzési programot kínál (18 hónapos Fast Track tanfolyam) és 3 éves Bachelor of Aviation diplomát, amelyet Európában és 47 államban ismernek el (180 ECTS European Credits Transfer System a bolognai folyamat szerint).

 • Pilóta képzési programok
 • Az EASA jóváhagyta és felügyeli
 • 100 KSA tananyag
 • Minden osztály angolul tanított

Andorra Aviation Academy és partnerei az EASA által Európában jóváhagyott pilóta képzéseket kínálnak (EASA ATO.0033)

Az Akadémia professzionális egyetemi és repülési képzési környezetet biztosít, amely a biztonság, a minőség, a szabványosítás és a teljesítmény tekintetében a kategóriájában a legjobb légitársaság-szabványokat támogatja. Ezenkívül vezetői készségeket fejleszt, hogy megszilárdítsa a kritikus gondolkodást, a döntéshozatalt komplex környezetben, a vezetést és a kommunikációt.

Ugyanazt a kompetenciamodellt (9 kompetencia) használjuk, amelyet minden nagyobb légitársaság használ, hogy lehetővé tegyük diákjaink számára, hogy fejlesszék az első tiszti pozíció megszerzéséhez szükséges technikai és nem technikai készségeket.

A kísérleti és összetett környezeti képzés legújabb egyetemi kutatásai alapján kifejlesztettünk egy „mindful training” elnevezésű oktatási módszert, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy megbirkózzanak az összetett és váratlan helyzetekkel, és elősegítsék a hallgatók „elmefeltérképezését”, hogy megfeleljenek az iparági elvárásoknak.

A pilótaképzés természeténél fogva drága. A képzés költségeinek csökkentése és a magas színvonal fenntartása érdekében megállapodásokat kötöttünk, amelyekkel „általános légiközlekedési” partnerek vagyunk Európában. Mindezek az előnyök hozzájárulnak a gyorsabb befejezési időhöz, a képzés minőségének szabványosításához az európai EASA legújabb követelményei alapján.

Teljes körű programot biztosítunk (rejtett költségek nélkül), amelyet minden hallgató egyedi igényeihez igazítunk. A képzés vezetője minden szakasz után közvetlenül kapcsolatba lép a szülőkkel.

A TKI (Technical Knowledge Instructors) aktív és jelenlegi pilóta a nagy légitársaságok számára, egyetemi diplomával.

Az Andorrai Hercegség egy kicsi független állam a Pireneusokban, Dél -Európában, Franciaország és Spanyolország között. A Pireneusi -hegység közepén az ország évente több mint 300 napsütéses napot élvez a Földközi -tenger éghajlatra gyakorolt hatása miatt.

Az Andorrai repülőtér (LESU) 30 percre található a városközponttól, minden létesítménnyel. Északon a Toulouse repülőtér 2 óra 30 perc. autóval vagy vonattal, délen pedig a Barcelona repülőtér 2 óra 30 perc. úton el. 4G lefedettség van jelen az ország 468 km2-en, sok helyen ingyenes wifi-hozzáférés biztosított.

A magas hegyekkel körülvett télen rengeteg hó esik, és nálunk található Dél -Európa legnagyobb síterepe. Végül, de nem utolsósorban egész évben korlátlan szórakoztató, sport- és szabadidős tevékenységek állnak rendelkezésre.

A Pireneusok szívében található Andorra fantasztikus szabadtéri tevékenységek széles választékát kínálja. Andorra Aviation Academy különféle tanórán kívüli hallgatói tevékenységek is rendelkezésre állnak. Mivel létfontosságú, hogy kielégítsük a pihenés igényét egy ilyen igényes karrierképzésben.

Andorra Aviation Academy az Andorrai Egyetemen található, San Julia, Andorra, amely kedvező és ösztönző tanulási környezetet biztosít.

Síbérlet

A Vall Nord -nal kötött partnerségünknek köszönhetően korlátlan síbérletet kínálunk diákjainknak, különösen alacsony áron a Pireneusok ezen a részén, hogy teljes mértékben kihasználhassuk andorrai hegyeinket.

Képzéseink során a légitársaságok követelményeit úgy határozzuk meg, hogy lehetővé tegyék diákjaink számára a legális, biztonságos és működési magatartást.

Megállapodást kötöttünk egy európai légitársasággal, hogy szükségleteiknek megfelelően felvegye hallgatóinkat a pilóta tanfolyam és a bachelor of aviation diploma kurzus sikeres elvégzése után, valamint az osztrák OysterJets (www.oysterjets.com) üzleti légiközlekedési vállalattal. .

Partner légitársaságunk részt vesz a jelentkezők kiválasztási folyamatában, és figyelemmel kíséri a képzések fejlesztését annak érdekében, hogy a képzés kezdetétől felmérje a pilóta jövőbeni előrehaladását.

SunExpress

Megállapodást kötöttünk a SunExpress légitársasággal (központja Frankfurtban), amely közös vállalkozás a Lufthansa és a Turkish Airlines között, amelyek a diákok toborzása és kiválasztása szempontjából legfontosabb legfontosabb légitársaságok, a pilóták engedélye vagy a Bachelor után. repülés és pilóta. A flotta 66 B737NG -t és 6 A330 200 -at tartalmaz, folyamatosan bővítve, www.sunexpress.com.

OysterJets

Megállapodást kötöttünk az OysterJets Ausztriában található növekvő Business Aviation céggel. GmbH

Az OysterJets család szenvedélyes légiközlekedési szakértők és sikeres vállalkozók csoportja különböző háttérrel és iparággal.

Helyszínek

 • Sant Julià de Lòria

  Plaça de la Germandat, 7, AD600, Sant Julià de Lòria

Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések