Keystone logo
Andorra Aviation Academy

Andorra Aviation Academy

Andorra Aviation Academy

Bevezetés

Andorra Aviation Academy az Andorrai Hercegségben található. A légiközlekedési rajongók egy csoportjának inspirációja alapján 2015 júniusában aláírták az andorrai kormánnyal és az Andorrai Egyetemmel kötött megállapodást ennek az egyedülálló légiközlekedési szaknak a létrehozásáról.

EASA ATO 0033: Az egyedülálló európai ATO közvetlenül az EASA közvetlen felügyelete alatt.

Andorra Aviation Academy 2 pilóta képzési programot kínál (18 hónapos Fast Track tanfolyam) és 3 éves Bachelor of Aviation diplomát, amelyet Európában és 47 államban ismernek el (180 ECTS European Credits Transfer System a bolognai folyamat szerint).

 • Pilóta képzési programok
 • Az EASA jóváhagyta és felügyeli
 • 100 KSA tananyag
 • Minden osztály angolul tanított

Andorra Aviation Academy és partnerei az EASA által Európában jóváhagyott pilóta képzéseket kínálnak (EASA ATO.0033)

Az Akadémia professzionális egyetemi és repülési képzési környezetet biztosít, amely a biztonság, a minőség, a szabványosítás és a teljesítmény tekintetében a kategóriájában a legjobb légitársaság-szabványokat támogatja. Ezenkívül vezetői készségeket fejleszt, hogy megszilárdítsa a kritikus gondolkodást, a döntéshozatalt komplex környezetben, a vezetést és a kommunikációt.

Ugyanazt a kompetenciamodellt (9 kompetencia) használjuk, amelyet minden nagyobb légitársaság használ, hogy lehetővé tegyük diákjaink számára, hogy fejlesszék az első tiszti pozíció megszerzéséhez szükséges technikai és nem technikai készségeket.

A kísérleti és összetett környezeti képzés legújabb egyetemi kutatásai alapján kifejlesztettünk egy „mindful training” elnevezésű oktatási módszert, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy megbirkózzanak az összetett és váratlan helyzetekkel, és elősegítsék a hallgatók „elmefeltérképezését”, hogy megfeleljenek az iparági elvárásoknak.

A pilótaképzés természeténél fogva drága. A képzés költségeinek csökkentése és a magas színvonal fenntartása érdekében megállapodásokat kötöttünk, amelyekkel „általános légiközlekedési” partnerek vagyunk Európában. Mindezek az előnyök hozzájárulnak a gyorsabb befejezési időhöz, a képzés minőségének szabványosításához az európai EASA legújabb követelményei alapján.

Teljes körű programot biztosítunk (rejtett költségek nélkül), amelyet minden hallgató egyedi igényeihez igazítunk. A képzés vezetője minden szakasz után közvetlenül kapcsolatba lép a szülőkkel.

A TKI (Technical Knowledge Instructors) aktív és jelenlegi pilóta a nagy légitársaságok számára, egyetemi diplomával.

Az Andorrai Hercegség egy kicsi független állam a Pireneusokban, Dél -Európában, Franciaország és Spanyolország között. A Pireneusi -hegység közepén az ország évente több mint 300 napsütéses napot élvez a Földközi -tenger éghajlatra gyakorolt hatása miatt.

Az Andorrai repülőtér (LESU) 30 percre található a városközponttól, minden létesítménnyel. Északon a Toulouse repülőtér 2 óra 30 perc. autóval vagy vonattal, délen pedig a Barcelona repülőtér 2 óra 30 perc. úton el. 4G lefedettség van jelen az ország 468 km2-en, sok helyen ingyenes wifi-hozzáférés biztosított.

A magas hegyekkel körülvett télen rengeteg hó esik, és nálunk található Dél -Európa legnagyobb síterepe. Végül, de nem utolsósorban egész évben korlátlan szórakoztató, sport- és szabadidős tevékenységek állnak rendelkezésre.

A Pireneusok szívében található Andorra fantasztikus szabadtéri tevékenységek széles választékát kínálja. Andorra Aviation Academy különféle tanórán kívüli hallgatói tevékenységek is rendelkezésre állnak. Mivel létfontosságú, hogy kielégítsük a pihenés igényét egy ilyen igényes karrierképzésben.

Andorra Aviation Academy az Andorrai Egyetemen található, San Julia, Andorra, amely kedvező és ösztönző tanulási környezetet biztosít.

Síbérlet

A Vall Nord -nal kötött partnerségünknek köszönhetően korlátlan síbérletet kínálunk diákjainknak, különösen alacsony áron a Pireneusok ezen a részén, hogy teljes mértékben kihasználhassuk andorrai hegyeinket.

Képzéseink során a légitársaságok követelményeit úgy határozzuk meg, hogy lehetővé tegyék diákjaink számára a legális, biztonságos és működési magatartást.

Megállapodást kötöttünk egy európai légitársasággal, hogy szükségleteiknek megfelelően felvegye hallgatóinkat a pilóta tanfolyam és a bachelor of aviation diploma kurzus sikeres elvégzése után, valamint az osztrák OysterJets (www.oysterjets.com) üzleti légiközlekedési vállalattal. .

Partner légitársaságunk részt vesz a jelentkezők kiválasztási folyamatában, és figyelemmel kíséri a képzések fejlesztését annak érdekében, hogy a képzés kezdetétől felmérje a pilóta jövőbeni előrehaladását.

SunExpress

Megállapodást kötöttünk a SunExpress légitársasággal (központja Frankfurtban), amely közös vállalkozás a Lufthansa és a Turkish Airlines között, amelyek a diákok toborzása és kiválasztása szempontjából legfontosabb legfontosabb légitársaságok, a pilóták engedélye vagy a Bachelor után. repülés és pilóta. A flotta 66 B737NG -t és 6 A330 200 -at tartalmaz, folyamatosan bővítve, www.sunexpress.com.

OysterJets

Megállapodást kötöttünk az OysterJets Ausztriában található növekvő Business Aviation céggel. GmbH

Az OysterJets család szenvedélyes légiközlekedési szakértők és sikeres vállalkozók csoportja különböző háttérrel és iparággal.

Campus jellemzői

Andorrai életmód

A vendégszeretet, a hegyvidéki szolidaritás a helyiek jellemzője.

A természet tisztelete és szeretete, a nem szennyező iparágak tiszta és egészséges hellyé teszik az országot.

Andorrát a világ egyik legbiztonságosabb országaként tartják számon, két ellenőrzött határunk és egy hatékony, de diszkrét rendőri részlegünk kellemes szórakozóhellyé teszi a területet.

Az egészségügyi állami rendszer modern és közel áll a betegekhez, a főváros központjában található kórházzal, valamint egy orvosi helikopterrel gyorsan elérhetők a magasan specializált toulouse-i vagy barcelonai egészségügyi központok.

Hallgatói ház

Opcionálisan az Andorra Aviation Academy sétatávolságra az Andorrai Egyetemtől és az európai oktatórepülési központok közelében talált lakást, speciális hallgatói áron.

Az egyetem szomszédságában található Gym & Sports Club-al kötöttünk „üzleteket”, ahová hallgatóink hozzáférhetnek.

felügyelő

A tanfelügyelő feladata, hogy a képzési időn kívül segítse a hallgatókat, ha bármilyen aggályuk van, hogy a tanulmányaikra összpontosíthassanak.

  Helyszínek

  • Sant Julià de Lòria

   Plaça de la Germandat, 7, AD600, Sant Julià de Lòria

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések