Keystone logo
Antwerp Management School Fenntartható innováció mesterképzés & Vállalkozói szellem
Antwerp Management School

Fenntartható innováció mesterképzés & Vállalkozói szellem

Antwerp, Belgium

1 Years

Angol

Teljes idő

31 Aug 2024

09 Sep 2024

EUR 18 950 *

Az egyetemen

* Nemzetközi utazások

Bevezetés

Üdvözöljük a világ legfontosabb beszélgetésén. A globális kihívásokkal nézünk szembe - nemcsak környezetvédelmi, hanem gazdasági és társadalmi szempontból is. Olyan vállalkozó szellemű és innovatív vezetőkre van szükségünk, akik képesek megoldásokat találni, pozitív hatást gyakorolni és jobbá tenni a világot. Szeretne maradandó hatást gyakorolni a választott területen? Akár a vállalati világban, akár egy civil szervezetnél dolgozol, akár saját vállalkozásba kezdesz, vagy bármilyen más irányba - a legjobb helyen jársz.

Ebben a programban megtanulhatod, hogyan teremthetsz olyan hatást, amely a társadalom számára fontos, akár bomlasztó startupok létrehozásával, akár a vállalatokon belüli bomlasztással.

A fenntartható innováció szisztematikus bevezetése a vállalatoknál a jövő egyik legfontosabb kihívásának tekinthető. A fenntarthatóság mint az üzleti stratégia szerves része ma már kulcsfontosságú a globális szintű versenyelőny megteremtésében.

A vállalatoknak a gyors változásokkal kell szembenézniük és jelentős átmenetekkel a fenntarthatóság területén , amelyekkel foglalkozni kell. Ehhez keresik a problémamegoldókat és a kreatív gondolkodókat, akik megértik az új valóságot. Ezzel a mesterképzéssel olyan embereket szeretnénk képezni és támogatni a világ minden tájáról akik olyan új dolgokat akarnak létrehozni, amelyek pozitív hatással vannak az emberek életére és általában a társadalomra .

A fenntartható innováció mesterképzés & Vállalkozói szellemben olyan készségeket, eszközöket és ismereteket ad, amelyekkel olyan vezetővé válhat, aki bármilyen vállalatot - legyen az induló vállalkozás, nagyvállalat vagy kkv - a következő szintre emelhet. A tanfolyamok jó útra terelik Önt afelé, hogy hatásos és innovatív vállalkozóvá váljon saját induló vállalkozásában vagy újítóvá egy meglévő vállalatban.

Az MSIE program minden egyes kurzusa optimális egyensúlyt kínál az elmélet és a gyakorlat között és a "tanulás a gyakorlatban" megközelítés jellemzi. A személyes kapcsolatok valódi vállalkozókkal , tapasztalt befektetőkkel és fenntarthatósági menedzserekkel, hogy Ön reális képet kaphasson arról, milyen is egy saját fenntartható vállalkozás felépítése vagy egy meglévő vállalkozás megújítása a mai globális környezetben.

Röviden, ez a mester beindítja a karrieredet, mint fenntartható vállalkozó és innovátor!

Tanulói beszámolók

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Rangsorok

A program eredménye

Akkreditációk

Ideális Diákok

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések