Keystone logo
African School of Economics

African School of Economics

African School of Economics

Bevezetés

Az útvonal az innovatív vezetői

Az afrikai School of Economics központja Abomey-Calavi (Cotonou, Benin). Jelenleg kínálunk négy doktori programokat a Masters szinten: Mester Matematika, Közgazdaságtan és Statisztika (GMDSS), Master in Business Administration (MBA), Master in Development Studies (MDS) és a Master in Public Administration (MPA). Van egy felsőfokú oktatási program és egy Ph.D. közgazdasági program. Tekintse meg weboldalunkat, ha többet szeretne megtudni jelenlegi és jövőbeli programjainkról. Az ASE a 2004-ben megalapított Politikai Gazdaság-empirikus Kutató Intézet (IERPE) bővítése egy teljes körű pán-afrikai egyetemré. Összesen 95 hallgató beiratkozott ASE (71 GMDSS program 24 MBA) a tanév 2015-2016 érkező 15 különböző országból. A kar tagjai (19) az Egyesült Államok, Kanada és Európa legjobb egyetemeiből érkeznek.

célok

Az afrikai School of Economics egyesíti afrikai gyökerekkel rendelkező globális kilátások, és alig várjuk, hogy teljesítsük kötelezettségvállalások folytatott magas szintű a következő szempontokat:

 • Ahhoz, hogy a diákok kiváló képzést a választott szakirányokon; egy jól lekerekített oktatás, amely táplálja a kreativitás, a kritikai gondolkodás, a globális kilátások, a kulturális tudatosság; és egy egyetemi élet, amely felkészíti őket, hogy a közösségi vezetők és az élethosszig tartó tanulók.
 • Ahhoz, hogy egy vezető intézmény kutatási és posztgraduális tanulmányok folytatása tudás mindkét mag és az alkalmazott területeken, és szorosan együttműködik a kormányzati szervek, az üzleti és ipari technológiai innováció elősegítése és a gazdasági fejlődés.
 • Ahhoz, hogy egy nyitott környezet elősegíti az ismeretek, nézetek és innovatív ötletek a diákok, oktatók, alkalmazottak, és a látogató tudósok a világ minden tájáról, változatos háttérrel és kiemelkedő oktatási és kutatási eredményeket.

Helyszínek

 • Cotonou

  ASE – Bénin Akassato, Abomey-Calavi 02 BP 372, , Cotonou

  • Princeton

   ASE – USA 230 Corwin Hall, , NJ 08544-1012, Princeton

   Kérdések