Keystone logo
© BIMM University
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

Bevezetés

Az Aston Online arra törekszik, hogy az Egyesült Királyság vezető online oktatási célpontja legyen, amely a tanulók globális közösségét képessé teszi arra, hogy rugalmas, diákközpontú tanulási élményt nyújtva sikeres legyen a munkában és az életben.

Tudományos, technológiai és vállalkozási programjaink a foglalkoztathatóságot és a társadalmi mobilitást fogják elősegíteni azáltal, hogy a helyi, országos és globális szinten nagy keresletet jelentő munkahelyeket és készséghiányokat kezelik.

Az innovatív pedagógia és a legmodernebb technológia révén az Aston Online világszerte felkészíti a diplomásokat a digitális gazdaság vezetői, vezetői és vállalkozói készségeire.

Fedezze fel a globális tanulókra szabott programok változatos választékát. Profitáljon a rugalmas online tanulásból, a szakértői karból és a "való világ" problémáinak igényeit tükröző oktatásból.

A Times Higher Education Awards 2023-as díjátadóján az év üzleti iskolája címre jelöltek minket.

Az Aston University a The Times and Sunday Times University Guide 2024-es egyetemi kalauzában az év egyetemének második helyezettje a diplomás foglalkoztatás terén.

Az Aston Business School azon globális üzleti iskolák elit csoportjába tartozik, amelyek az AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), az AMBA (Association of MBAs) és az EQUIS (EFMD Quality Improvement System) által kiadott "triple-crown" akkreditációval rendelkeznek.

Az Aston Egyetem háromszoros arany minősítést kapott az alapképzési programok tekintetében - ez a legmagasabb lehetséges minősítés a Tanítási Kiválósági Keretrendszerben (TEF).

Aston Online fokozatok

Az Aston University online diplomájával a világ bármely pontján tanulhat, a saját tempójában, és mindvégig elkötelezett támogatást kaphat. A rugalmasságot szem előtt tartva tervezték őket, így tökéletesek azok számára, akik a munka és az élet mellett szeretnének tanulni.

Egy élénk online tanulási közösség részese leszel, és a világ minden tájáról érkező diákok csatlakoznak hozzád. Testreszabott digitális platformjaink segítségével szakértő oktatóktól kaphatsz segítséget, amikor csak szükséged van rá, hozzáférhetsz a tananyagokhoz, és előadások, élő események és a társaiddal és a munkatársakkal való online interakciók keverékét élvezheted.

Belépők

**Az Aston Egyetem által elismert, egyenértékű tengerentúli diplomával**

Az alapképzésbe való belépés feltételei általában a következők:

- BBB (normál ajánlat)

- BBC (EPQ vagy Core Maths minimum B osztályzattal)

- BBC (kontextus szerinti ajánlat)

A posztgraduális képzések felvételi feltételei általában a következők:

- Egy Egyesült Királyság 2:2 (alacsonyabb másodosztályú kitüntetéssel) végzettség vagy azzal egyenértékű nemzetközi diploma

* Az angol nyelvtudást a felvételikor értékelik. Ha bizonyítékra van szükségünk angol nyelvtudásáról, megkérhetjük, hogy tegyen le valamelyik elismert tesztet, például IELTS-t.

How to Apply

A tanulási folyamat megkönnyítése iránti elkötelezettségünket tükrözi az egyszerűsített és felgyorsított

pályázati folyamat.

1. lépés: Beszéljen egy diáktoborzási tanácsadóval

Hozzáértő csapatunk segít végigvezetni a jelentkezési folyamaton, és válaszol minden kérdésére a tanulmányi terhelésről, az Ön országában érvényes, egyenértékű képesítések részleteiről, a díjakról vagy az online tanulás működéséről. Hívja: +44 (0) 121 824 6374

2. lépés: Adja meg a dokumentumokat

Tájékoztatást adunk a jelentkezésének feldolgozásához szükséges dokumentumokról, például a korábbi képesítésekről vagy aktuális önéletrajzáról. Az egyszerűség kedvéért a dokumentumokat e-mailben elküldheti közvetlenül a kijelölt tanácsadónak.

3. lépés: Nézze meg, van-e helye

Jelentkezését kitöltjük és a jelentkezési feltételek alapján döntést hozunk. A jelentkezők megtehetik

jellemzően három munkanapon belül várják a döntést.

4. lépés: Fogadja el ajánlatát

A sikeres pályázók hivatalos ajánlati levelet kapnak, amely tartalmazza a szerződéskötés előtti információkat.

Ez az információ lehetővé teszi a jelentkezők számára, hogy megalapozott döntést hozzanak arról, hogy elfogadják-e a nálunk való tanulásra vonatkozó ajánlatot.

5. lépés: Biztosítsa a helyét

A programon való hely biztosítása érdekében előleget kell fizetnie, amelyet levonnak a teljes tandíjból.

Ösztöndíjak és finanszírozás

We offer a range of scholarships to ensure that anyone qualified to come to Aston University can do so, regardless of their financial circumstances. We are committed to supporting the most talented and hardworking students to achieve their potential through schemes that help lower tuition and living costs. Scholarships awarded by Aston are discounted from your tuition fees.

Scholarships for UK students are listed below:

 • Aston Achievement / Vice Chancellor's Achievement Scholarship
 • Aston Forward Scholarships
 • Aston Support Scholarship
 • Aston Mature Adult Learners Scholarship
 • Aston Aspiration Scholarship
 • Aston Extra Scholarship
 • Aston Placement Scholarship
 • The Ernest Edward Scholarships for Asylum Seekers
 • Mercedes HPP Scholarships
 • MSc Motorsport Scholarship Programme
 • MSc Applied Artificial Intelligence Scholarship

Rangsorok

Tripla arany:

Az Aston Egyetem elnyerte a Triple Gold fokozatot – a lehető legmagasabb minősítést a 2023-as Tanítási Kiválósági Keretrendszer (TEF) számára.

A Tanítási Kiválósági Keretrendszer (TEF) az Office for Students (OfS) által működtetett országos rendszer. Felméri és minősíti az egyetemeket és főiskolákat a tudományos minőségre és szabványokra vonatkozó minimumkövetelmények feletti kiválóságnak. Az Aston Egyetem a lehető legjobb TEF-minősítést érte el – összességében aranyat és aranyat mindkét szempont tekintetében: a hallgatói tapasztalat és a hallgatói eredmények.

Második helyezett a diplomás állásért:

A The Times és a Sunday Times University Guide 2024-ben az Aston University az Év Egyeteme második helyezettje a diplomások foglalkoztatásáért. A Times és a Sunday Times Good University Guide 2024-ben az Aston Egyetemet a 38. helyen tartja országos szinten, ami hét hellyel előrelépést jelent 2023-hoz képest. a 18. helyen áll a diplomás kilátások és a 22. helyen a folytatási arány tekintetében.

A legjobb 25 brit egyetem:

Az Aston Egyetem a 25. helyen áll az Egyesült Királyságban a Guardian University Guide 2024-ben.

A világ legjobbjai közé tartozik az üzleti és menedzsment terén:

Aston University has risen to 66th place in the world (and into the top 10 in the UK) in the 2024 QS World Rankings by Subject for Business and Management Studies.

A diploma megszerzése utáni fennálló keresetek:

Az oktatási minisztérium által közzétett új adatok szerint az Aston Egyetemen végzettek a legjobban fizetettek között vannak az országban öt évvel a diploma megszerzése után.

A 2022-es Longitudinal Education Outcomes (LEO) adatai azt mutatják, hogy az Aston Egyetemet végzett alkalmazottak a diploma megszerzése után öt évvel a 16. legnagyobb medián fizetéssel rendelkeznek, 33 400 GBP.

A globális intézmények legjobb 30%-a:

Az Aston Egyetem a 446. helyen áll a 2024-es QS World University Ranking rangsorban, ezzel az egyetemet a globális intézmények legjobb 30%-a közé, országos szinten pedig a 46. helyre teszi.

Az elmúlt évek legfontosabb elismerései a következők:

Az Év Egyeteme, 2020 (The Guardian)

Kiváló Vállalkozói Egyetem, 2020 (Times Higher Education Awards)

Arany Athena SWAN-díj a nemek közötti egyenlőség felé tett hatásért

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

 • Birmingham

  Aston Street, B4 7ET, Birmingham

Kérdések