Keystone logo
Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Bevezetés

Az Arizonai Állami Egyetem pezsgő nyugati egyetemén az Új Interdiszciplináris Művészetek és Tudományok Főiskolája a személyre szabott tanulási tapasztalatokra, valamint a különböző tanulmányi területek egymásra hatásának és összetett és egyedi módjaira összpontosít, hogy jobban felkészítse Önt a jövőre.

Az Új Főiskolán kínált egyetemi és posztgraduális diplomákat innovatív tanfolyamok és gyakorlati tapasztalatok nyújtására tervezték, hogy felkészítsék a hallgatókat a társadalmi, gazdasági, politikai és kulturális kihívásokra, amelyekkel szembesülniük kell egy gyorsan bővülő, sokszínű globális piacon.

Az új főiskolai programok a tapasztalati tanulást hangsúlyozzák, amely átfogja az egyetemi tudományágakat, és ösztönzi a kreativitás minden formájának megbecsülését. Minden program olyan tanulmányokat és feltárásokat biztosít, amelyek elősegítik az emberi tapasztalatok sokszínűségének és egymásra épülő természetének mélyebb megértését.

Az Új Főiskola jellemzője az a tanterv, amely együttérző és kreatív megközelítést nyújt a valós kihívások összetettségéhez. A fokozat gondosan kidolgozott tanfolyamain az országosan elismert ASU New College oktatói elkötelezettek olyan programok kidolgozása mellett, amelyek megtanítják a hallgatókat szellemi kíváncsiságuk ápolására és bővítésére.

Az új főiskolai programok és tanfolyamok segítik a hallgatókat a megfigyelésen és a vizsgálati módszerek széles skáláján alapuló kritikus szemlélet kialakításában, felkészítve őket arra, hogy független gondolkodókká váljanak, akik fel vannak hatalmazva, hogy segítsenek társadalmuk formálásában.

Helyszínek

  • Phoenix

    North 47th Avenue,13591, 85051, Phoenix

    Kérdések