Keystone logo
AUC The American University in Cairo

AUC The American University in Cairo

AUC The American University in Cairo

Bevezetés

Az 1919-ben alapított The American University in Cairo (AUC) vezető angol nyelvű, amerikai bölcsész, az Egyesült Államokban akkreditált felsőoktatási intézmény, valamint az arab világ szellemi, társadalmi és kulturális életének központja. Az egyetem a világ kultúráinak válaszútja, és élénk fórum az érvelő érvekhez, élénk vitákhoz és megértéshez a nyelvek, létesítmények és emberi tapasztalatok sokféleségében. Diákokból, szülőkből, oktatókból, személyzetből, megbízottakból, öregdiákokból és más nagylelkű szponzorokból álló közössége több mint 60 országot képvisel.

Az egyetem 40 egyetemi, 52 mesterképzési és 2 doktori fokozatot kínál. olyan programok, amelyek egy bölcsészettudományi oktatásban gyökereznek, amely kritikus gondolkodásra ösztönzi a diákokat, és kreatív megoldásokat talál a régió és a világ előtt álló konfliktusokra és kihívásokra. Világszerte elismert professzionális közösségi oktatást kínál angolul, hogy kielégítse a dinamikus egyiptomi és tágabb regionális gazdaságok igényeit.

Az Egyetem oktatási eszközei közé tartozik Egyiptom legnagyobb angol nyelvű tudományos könyvtári gyűjteménye, három modern színház és 15 interdiszciplináris kutatóközpont. Az Egyetem modern, 260 hektáros New Cairo campusa látomásos befektetés Kairó, Egyiptom és a régió jövőjébe. Az egyetem a legmodernebb létesítmény a fejlett kutatások, az innovatív oktatás, az egész életen át tartó tanulás és a polgári szerepvállalás számára.

Az Amerikai Egyesült Államokban és Egyiptomban akkreditált és akkreditált The American University in Cairo egy független, nonprofit, esélyegyenlőségi intézmény.

Miért érdemes az AUC -n tanulni?

akadémikusok

Az AUC 2000+ tanfolyamot kínál 40 szakon és 55 kiskorúon belül különböző területeken egy amerikai szabad művészeti rendszerben, amelyet oktatók oktatnak a világ minden tájáról. Akár szeretne tanulni a STEM-et a régió 10 legjobb egyetemének egyikén, tanulni az üzleti életben a hármas koronával akkreditált üzleti iskolák 1% -ának egyikén világszerte, vagy tanulni arabul egy olyan intézményben, amely több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik arab nyelv tanításában diplomaták, tudósok és újságírók, az AUC mindenki számára tartogat valamit!

Tudjon meg többet az AUC tudományos programjairól itt .

Karrierközpont

Az AUC szakmai gyakorlatai, munka-tanulmányi programjai és árnyékolási lehetőségei lehetővé teszik, hogy fokozza önéletrajzát a diploma megszerzése során. Az AUC Karrierközpontja számos szolgáltatást kínál, amelyek segítik a diákokat és az öregdiákokat karriercéljaik és útjaik azonosításában, valamint munkatapasztalatot szereznek az AUC-ban tanulás során, valódi, gyakorlati karrier-tapasztalatokkal, amelyek több mint 25 éves szakmai tapasztalatot vonnak maguk után. 1991 -ben alakult, ez az első egyetemi karrierközpont a Közel -Keleten.

Az AUC Karrierközpontjáról itt olvashat bővebben.

Tanulás az osztálytermen túl

Tegye Kairót az osztálytermébe gyakorlati tapasztalatokkal, ha belép a valós világba, és felfedezi a történelmi Kairó nyüzsgő utcáit és Egyiptom egyedi helyeit. Végezze el az elméletet a gyakorlatba úgy, hogy oktatókkal és kutatókkal együtt dolgozik Egyiptomra és a Közel -Keletre jellemző kérdésekben, és oldjon meg valódi közösségi problémákat a helyi, nonprofit szervezetekkel, társadalmi vállalkozásokkal és kormányhivatalokkal való együttműködés révén.

Fedezze fel Egyiptomot

Fedezze fel Egyiptom csodáit változatos tevékenységekkel, amelyek a történelmi Kairó egyedi utcáitól az ókori luxori fáraó templomokig és a Vörös -tenger mélyébe vezetnek.

Campus jellemzői

Élénk Campus Élet

Fejlődjön és érezze magát otthon egy világszínvonalú, amerikai stílusú, zöld egyetemen, csúcstechnológiai laboratóriumokkal, korszerű sportolási lehetőségekkel és egyetemi rezidenciákkal. Éljen és tanuljon befogadó és támogató környezetben, és csatlakozzon a világ több mint 60 országából származó sokszínű közösséghez. Fedezze fel érdeklődési körét és fejlessze készségeit hasonló gondolkodású személyekkel az egyetem 70+ hallgatói klubján keresztül.

Tekintse meg kampuszunk teljes virtuális túráját itt .

Ház

Az egyetemi rezidenciák otthont biztosítanak az AUC hallgatóinak. A pálmaligetek, kertek és kis udvarok között elhelyezkedő rezidenciák több lakóegységből álló privát teret hoznak létre, amely akár 500 diák befogadására is alkalmas. A rezidenciák kissé távolabb vannak az egyetem nyüzsgő központjától, így csendesebb teret teremtve a diákok számára a kikapcsolódásra. A rezidenciákban található az Office of Residential Life (ResLife) is, amely egy sokszínű csapat, amelynek küldetése, hogy dinamikus, diákközpontú élményt teremtsen az egyetemen. A ResLife elkötelezett amellett, hogy rendszeres rendezvényeken és éjjel-nappali támogatáson keresztül közösségi érzést építsen a lakosok között. Bármely adott napon a lakók és a ResLife munkatársai a közös helyiségekben zsúfolódva találkoznak a napokkal, és megosztják egymással ötleteiket az új csoportos kirándulásokhoz. A ResLife csapatának egyik különleges kezdeményezése a Kulturális Csereprogram, amely külföldi utakat szervez a lakótelepi hallgatók számára, hogy fokozzák függetlenségük érzését, egymáshoz kötődjenek, és felfedezzék a kollégiumokon kívüli életet. Noha a lakosok egyedi kapcsolatokat ápolnak, mindig megnyitják közös tereiket, hogy közösségi érzést építsenek ki az egyetemen lévő összes AUC-tag között.

AUC Sportközpont

Az AUC Sports Center számos modern fitneszlétesítményt kínál, köztük harcművészeti és jógastúdiókat, valamint kosárlabda-, röplabda-, kézi- és tollaslabdapályákat. Itt található a Khalaf Ahmed Al Habtoor futball- és pályastadion, valamint az egyetem olimpiai méretű Paul B. Hannon úszómedencéje is. Az AUC Sports Centerben élvezhet egy nagyszerű edzést, vagy csatlakozhat egy aerobikórához az órák között vagy akár a nap végén. Több mint 20 sportcsapattal gyakorolhatod a versenyzést a globális versenyeken világszerte. Az AUC büszke sportcsapataira és sportolóira, akik közül sokan képviselhették Egyiptomot az olimpián, részt vehettek nemzetközi bajnokságokon és érmet nyertek nemzeti rendezvényeken. Ha valaha is alkalma nyílik arra, hogy részt vegyen ezen izgalmas sportesemények valamelyikén az egyetemen, szerencsésen megpillanthatja az AUC kabaláját, Hórusz, a sast is.

AUC könyvtár

Az AUC Könyvtárban található Egyiptom legnagyobb angol nyelvű gyűjteménye. Az ötemeletes épület számos teret kínál gyümölcsöző tudományos vitákhoz és egyéni tanuláshoz. Belül több mint 670 000 kötet, olvasótermek, számítógépes laborok és csendes tanulóterek találhatók. A könyvtárban több mint 700 000 kötet és folyóirat, 72 321 e-könyv és 137 adatbázis található. A legfelső emeleten található a Ritka Könyvek és Különleges Gyűjtemények Könyvtára, amely az egyiptomi és közel-keleti történelmet dokumentáló archívumok és kéziratok gyűjteményét tárolja, beleértve Sir KAC Creswell személyes könyv- és fényképgyűjteményét, aki úttörő volt az iszlám művészet és a közel-keleti művészet tanulmányozásában. építészet; Egyiptom vezető 20. századi építésze, Hassan Fathy gyűjteménye és személyes papírjai; és Van-Leo – Egyiptom egyik vezető stúdiófotósa a huszadik század közepén – egy fényképgyűjtemény, amely Egyiptom művészeti, szellemi és politikai elitjének portréit tartalmazza.

  Felvételi feltételek a programra

  Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

  Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

  Helyszínek

  • Cairo

   AUC New Cairo, AUC Avenue, P.O. Box 74, 11835, Cairo

   • Cairo

    AUC Tahrir Square, 113 Kasr El Aini St., P.O. Box 2511, 11511, Cairo

    • New York

     New York Office, 420 Fifth Avenue, Third Floor, NY 10018-2729, New York

     Kérdések