Keystone logo
Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

Bevezetés

Az 1990-ben alapított Auckland Institute of Studies (AIS) egyike az új-zélandi legnagyobb magántanulmányi intézeteknek.

Az NZQA által jóváhagyott képesítések széles skáláját kínáljuk, beleértve a bizonyítványt, az oklevelet, az alapképzést, a diplomás diplomát és a posztgraduális diplomát és a diplomát a hazai és nemzetközi hallgatók számára. Az AIS számos kurzust kínál üzleti, idegenforgalmi, vendéglátóipari, informatikai és üzleti adminisztrációban. Gyorsan növekvő MBA programunk az egyik legnagyobb az Új-Zélandon, és az angol nyelviskolánk képesítéseket kínál az EFL, az EAP, az IELTS előkészítése és az üzleti angol nyelv területén.

Mi található a Mount Albert a közép-Auckland és működik két vonzó egyetemen. A St Helens campus parkos környezetben helyezkedik el a Chamberlain Park golfpálya mellett, és egykor a St Helens Auckland Anyasági Kórház volt. Asquith campusunk öt perc sétára található, közel a St Lukes bevásárlóközponthoz, kiváló közlekedési kapcsolatokkal a városra és a központi és a nyugati külvárosba.

Az AIS rugalmas három féléves rendszere és a keresztfinanszírozás felismerése lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy gyorsítsák tanulmányaikat, és kezdjék el a karrierjüket. Segítséget nyújtunk a hallgatóknak a foglalkoztatási kérdésekben tanulmányaik alatt és után - ez magában foglalja az önéletrajz előkészítő és interjú készségek, az állásajánlatok és a szakmai gyakorlatok támogatását. Online Visa Officeunk lehetővé teszi a nemzetközi diákok számára, hogy a vízumot az egyetemen kampányolják.

Gondoskodunk arról, hogy a barátságos, tápláló környezet kiegyensúlyozza és támogatja szigorú és igényes tudományos programjainkat. A hallgatók az AIS tapasztalattal szakértő személyre szabott oktatás kis osztályok - a tapasztalt és megközelíthető tanári kar értékes személyes kapcsolatot a diákokkal.

Adunk tanítványainkat, akár Új-Zélandon, akár tengerentúlon, mindazt, amire szükségük van ahhoz, hogy magabiztos és magabiztos legyen velünk való tanulás közben. Gondoskodunk arról, hogy jól képzettek legyenek, ha teljesítik képzettségüket.

Helyszínek

  • Auckland

    PO Box 2995, 1140, Auckland

Kérdések