Keystone logo
Aarhus University School of Business and Social Sciences

Aarhus University School of Business and Social Sciences

Aarhus University School of Business and Social Sciences

Bevezetés

Aarhusi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara

A School of Business and Social Sciences egy széleskörű üzleti iskola és az Aarhusi Egyetem négy fő egyetemi karának egyike. Az iskola az AACSB és EQUIS akkreditációval rendelkezik.

A School of Business and Social Sciences mintegy 14 000 nappali tagozatos, több ezer részidős hallgatóval, közel 300 PhD-hallgatóval és több mint 500 oktatóval Európa legnagyobb üzleti iskolái közé tartozik. Ezen túlmenően ez a legnagyobb egyetemi szintű üzleti és társadalomtudományi egység Dániában, amely széles akadémiai bázissal rendelkezik, és mind a hagyományos üzleti tudományokat, mind a társadalomtudományi diszciplínákat felöleli.

Az iskola által kínált kutatásalapú tanulmányi programok között olyan elismert programok szerepelnek, mint a közgazdasági és menedzsment MSc, a közgazdasági és üzleti adminisztráció MSc, a jogi mesterképzés, hogy csak néhányat említsünk. Ezenkívül az iskola valamennyi tudományos tanszéke nemzetközileg elismert oktatási és kutatási tevékenységének minősége miatt.

Dale T. Mortensen, a Nobel-díjas közgazdasági tudós az elmúlt öt évben és a következő öt évben is részmunkaidős (40%) állást töltött be a Közgazdaságtudományi és Üzleti Tanszéken. A fennmaradó részben kutatói és oktatói munkáját az amerikai Northwestern Egyetemen végzi.

Az iskola számos nemzetközileg elismert kutatóközpontnak is otthont ad.

Svend Hylleberg a School of Business and Social Sciences dékánja.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Aalborg

  Aarhus University campus Nordre Ringgade 1 , 8000, Aalborg

  • Aalborg

   Fuglesangs Allé 4, 8210, Aalborg

   • Aalborg

    Birk Centerpark 15 P.O. Box 1028, 7400, Aalborg

    Programok

     Az intézmény a következőket is kínálja:

     Kérdések