Keystone logo
AUST: American University of Science and Technology

AUST: American University of Science and Technology

AUST: American University of Science and Technology

Bevezetés

AUST tükrözi az aggodalmakat az alapítók, hogy Amerikai stílusú egyetemi oktatás legyen elzárva összes képesítéssel rendelkező diák. Ezért tandíjat tartják a minimális szintet, miközben a pénzügyi segélyt azoknak a diákoknak, akik nem engedhetik meg maguknak a tandíjat, és anélkül, hogy veszélyeztetné a követelményeket a növekedés és a kiválóság akadémiai szállítás.

Az amerikai University of Science & Technology célja, hogy:

Kutatásának támogatása az igazság a törekvés a tudás alkalmazását, valamint az annak származékai. Adjon férfiak és nők Libanonból, a Közel-Keleten, és a világ többi része számára a lehetőséget, hogy megkeresse a felsőoktatás (hátrányos megkülönböztetés nélkül vallási, nemi, bőrszín, származás, illetve társadalmi-gazdasági háttér) légkörben a szellemi szabadság és tisztelet A sajátosságok az egyén saját kultúráját és szokásait. Ajánlat amerikai stílusú oktatási programok, amelyek hasonlóak hasonló programokat kínált az USA-ban, és vannak igényeire szabott földrajzi régióban, hogy szolgálja. Csepegtetni a fejében és a szívében a diákok a helyes nemzeti és nemzetközi állampolgárságot, hogy azok válhat az ügynökök a társadalmi igazságosság, katalizátorok általános béke és emberi jogok előmozdítását illetően. Győződjön meg róla, egy szellemileg gazdag légkör, az egyetemi törekvés uralja felelős szabadság és tisztelet mások jogainak. Fejleszteni kell a tanulók elemző, kritikus, kreatív és kommunikációs készségek a tanterv és a para-tudományos tevékenységek. Törekedjen arra, hogy modell lesz az a nagy technológia oktatásban a régióban. Igénybe a diákok társadalmi, kulturális és oktatási programok és tevékenységek, amelyek támogatják és kiegészítik a hagyományos tantermi oktatás és a tanulási folyamatokat. Végzős ökológiailag tisztában a diákok, akik értékelik az ökológia országukban, és arra törekszenek, hogy a tartósításra a jövő generációi számára. A modell a törekvés a kiválóság a felsőoktatásban a régióban, hogy szolgálja.

történelem A mai amerikai University of Science & Technology 1989-ben kezdődött néven "Az amerikai Universal College". 2000 augusztusában, a neve megváltozott American University College of Science & Technology, mint egy elnöki rendelet # 3585/2000. 2007 augusztusában, a mai nevét az amerikai University of Science & Technology is megerősítette, mint egy elnöki rendelet # 677/2007.

A rendelet nyújtott AUST a jól megérdemelt egyetemi státuszt engedélyével kínál programokat vezető alapképzési és mester fokozatot négy egyetemi karok (iskolák). Ezek a következők:

Bölcsészettudományi Kar & Sciences (FAS) Kar Üzleti és Gazdaságtudományi (FBE) Mérnöki Kara (FE) Egészségtudományi Kar (FHS)

Összhangban a hatályos jogszabályok Libanon, minden tudományos programokat kínálnak AUST nyújtottak be az akkreditálás és ekvivalencia a Felsőoktatási Ekvivalencia Bizottság, és minden szabályszerűen akkreditált.

Az egyetem segíti a diákokat találnak munkát fõiskolai tanulmányok ideje alatt. Közben 2014-2015 közel 67% -a az összes diák tartott teljes munkaidős vagy részmunkaidős állásokban.

Helyszínek

  • Beirut

    AUST: American University of Science and Technology, Ashrafieh, Alfred Naccache Avenue, 16-6452, Beirut

Programok

Kérdések