Keystone logo
Australian Maritime College

Australian Maritime College

Australian Maritime College

Bevezetés

Üdvözöljük az Australian Maritime College a Tasmaniai Egyetemen - a tengerészeti oktatás, képzés és kutatás nemzeti intézetében. Az AMC egyike a Tengerészeti Egyetemek Nemzetközi Szövetségének hét alapító tagjának, amely öt kontinenst képvisel.

A növekvő tengeri, védelmi, tengeri és tengeri ágazatok izgalmas és stratégiai növekedési területet jelentenek az AMC és a Tasmaniai Egyetem számára. Örülünk, hogy stratégiai partner lehetünk a Tengerészeti Hajóépítő Főiskolán. Együttműködünk az iparral, a kormányzattal és az egyetemekkel az ausztráliai haditengerészeti hajóépítési programhoz szükséges szakértelem és munkaerő biztosítása érdekében.

Az AMC világszerte elismerten a kiválóság központja. Több millió dolláros speciális oktatási, tanulási és kutatási lehetőségeink nemzetközileg elismertek, és a védelmi, az ipari és a kormányzati szervezetek világszerte használják az élvonalbeli kutatási kérdések megválaszolására. Emellett tapasztalt oktató- és kutatószemélyzetünk erős ipari kapcsolatokkal rendelkezik.

Helyszínek

  • Newnham

    Maritime Way,100, 7248, Newnham

    Kérdések