Keystone logo
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Bevezetés

Dean köszöntő

CAS Dean Peter Starr

A College of Arts and Sciences az Amerikai Egyetem kínál kihívást bölcsészettudományi oktatás belül élénk és sokszínű hallgatói mind az 50 állam és 150 országban. A College of Arts and Sciences kari Országosan ismert és nemzetközileg megjegyezte művészek, tudósok, tanárok és elkötelezett amellett, hogy innovatív megközelítések oktatás és a kutatás kiválóságának és kreatív törekvéseit. Minden évben, a világ vezetői, hittudósok más intézmények, és a jól ismert szakemberek a saját területén jönnek campus, hogy ösztönözze a nyílt vitát aktuális kérdésekről és hogy a hallgatók élvonalbeli fejlesztéseket a saját területén.

Akár egy létrehozott egyetemi szakon vagy terén posztgraduális tanulmányok vagy saját tervezés interdiszciplináris mértékben, akkor tegyen komoly intellektuális érdeklődés az osztályban. Lesz előnyös a széles körű szakmai és közösségi szolgáltatások, a művészetek, az oktatás, a bölcsészettudományi, természettudományi és társadalomtudományi Washingtonban, és lehetősége van arra, egyedül vagy együttműködve tagja a kari, hogy részt a kutatásban és kreatív törekvéseit, valamint a sok klub, tanulói tevékenységek, és szolgáltató szervezetek az Afrikai Uniót egyetemen.

Az Ön tapasztalatai belül és kívül az osztályteremben megteremti az átfogó képet és a megértés lesz szükség, hogy sikeres legyen a pályaválasztás, és lesz egy művelt és felelős világpolgár.

Küldetés és tények

A College of Arts and Sciences elkötelezett a kiválóságot a tanításban, ösztöndíj, a művészetek, és a szolgáltatás a helyi, nemzeti, és nemzetközi közösségek.

A főiskola egy gazdag oktatás a liberális művészet és a tudomány minden amerikai egyetem egyetemi hallgatók, mely kihívást tanulmányi programok annak graduális és posztgraduális szakon; és elősegíti a kiemelkedő kutatási, gyakorlat, és a kreatív tevékenység.

A főiskola elkötelezett az alapvető céljaival liberális oktatás: a szabad és racionális diskurzus, elősegíti annak megértését, hogy a sokféleség az emberi tapasztalat, amely a kritikus szellemi képességek szükségesek, hogy navigálni a gyorsan változó világban, és integrálja a tudást át a diszciplináris határokat.

történelem

A globális kilátások, praktikus idealizmus, a szenvedély a közszolgálati: Ők része az amerikai University ma, és ők voltak a levegőben 1893-ban, amikor az AU-t bérelt a Kongresszus. George Washington álmodott "nemzeti egyetem" a nemzet fővárosa. De ez volt John Fletcher Hurst, hogy talált egy egyetem, hogy sok szempontból, megtestesíti ezt az álmot.

Woodrow Wilson elnök hivatalosan is szentelt az egyetem május 27-én 1914 és az első végzős hallgatók vettek fel. A College of Liberal Arts 1925-ben alakult, az első 75 egyetemi hallgatók elismerte, hogy ősszel.

Története során amerikai egyetem, a College of Arts and Sciences megváltoztatta a nevét többször is. Eleinte az úgynevezett "College of Liberal Arts", a neve megváltozott a "College of Arts and Sciences", 1939-ben. Egy rövid ideig úgy volt ismert, hogy egyszerűen a "Egyetemi Kollégium", amíg a nevet alakul vissza az "College of Arts and Sciences" 1956-ban.

A legnagyobb iskola vagy főiskola az Amerikai Egyetem, a College of Arts and Sciences jelenleg 2931 diák, 339 főállású oktatók, és több mint 150 fok kínált. Míg a testület folyamatosan növekszik, a kötelezettségvállalás a szabad és racionális diskurzus, elősegíti annak megértését, hogy a sokféleség az emberi tapasztalat, amely a kritikus intellektuális képességek szükségesek, hogy navigálni a gyorsan változó világban, és integrálja a tudást az egész tudományágak közötti sosem változik.

Helyszínek

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, NW, , 20016, Washington

Kérdések