Keystone logo
Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Bevezetés

Azerbajdzsán történelme Építészeti és Építőipari Egyetem nyúlik vissza, a teremtés a köztársaság Építőmérnöki Kar a 20-es években a múlt században.

1975-ben kiadott egy rendeletet, a létesítmény az Azerbajdzsán Intézet Építőmérnöki. 1992-ben Institute kapott egyetemi rangot és átnevezték a Azerbajdzsán Építészeti és Építőipari Egyetemen.

cél Egyetemünk - képzés a felkészült, képzett és magabiztos szakemberek kész versenyezni a maguk területén.

jelenleg AzUAC - Van egy tudományos és oktatási komplexum, amely magában foglalja a különböző képzési programok. Vannak működő középiskolában fizika és a matematika, College of Civil Engineering, valamint 7 fő az egyetem karai: építészet, építőipar, a technológia, a vízellátással és kommunikációs rendszerek, a közlekedés, gazdaság, építőipar, a mechanika és az információs technológia, valamint a karok a képzés és oktatás a külföldi polgárok számára.

A University of 2 lépcsős oktatási rendszer (bachelor és master), a sok különlegesség kap a doktori program, vannak-e további oktatási formák (speciális tanfolyamok, nyelvi és informatikai képzések) a köztisztviselők, a szakemberek és mindazok számára, akik, hogy egy másodfokú. Tanfolyamot Azerbajdzsán, orosz és angol nyelven (a területen építészet és építőipar).

Összességében, az egyetem több mint 6500 diák végzett, posztgraduális hallgatók és gyakornokok, valamint a külföldi állampolgárok. A diplomások dolgoznak közel 100 országban világszerte.

Az alábbi területeket jelölték a fő fejlesztési célok:

megfelelés oktatási szabványok nemzetközi normáknak; minőségének javítása az oktatás révén az új számítógépes technológiák; részvétel nemzetközi programok és projektek, amelyek célja a mobilitás a hallgatók és az oktatók; bővítése számos termelési alapok a gyakorlatban a diákok, mind a köztársaság és külföldön; A tudományos, logisztikai és információs bázist.

AzUAC található, területe 5,5 hektár, négy egyetemi épületek, a Lyceum épület, egy sportközpont, vendégház, étkező, néhány kávézó. Van egy campus, hogy a házigazdák egy öt lakossági és oktatási épület.

Az egyetem alapvető könyvtár egy alap több mint 460.000 könyvek, magazinok, gyűjtemények kivonatok. Úgy tervezték, sakk klub, sportklubok, kreatív amatőr csoportok, népi hangszerek együttes, KVN (KVN), a szellemi ifjúsági klub "vita". És hosts kiállítások kreatív munkát a diákok a kiállítóteremben.

2014-ben, az egyetem letette az állami akkreditációt.

előkészítő Kar

Előkészítő kar a külföldi állampolgárok Azerbajdzsán Egyetem Építészeti gépek (Az.UAS), mint önálló egység jött létre annak érdekében, az Oktatási Minisztérium 1984-ben, és az Oktatási Központ egyetem előtti oktatás. Az elmúlt néhány évben a kari képeztek és kapott igazolások több mint 3000 külföldi állampolgárok közel 60 országban a világon: Európa és Afrika, a Közel-Keleten és Latin-Amerikában, Ázsiában és a FÁK.

A kar áll a Department of Azerbajdzsán, orosz nyelven és a műszaki tudományok tanszék (DTD). Ma a személyzet az osztály - nagyon metodisták, tapasztalt tanárok sok éves tapasztalattal rendelkezik a külföldi közönség.

A kar szakmailag irányított képzés a következő profilokat: Építészeti, mérnöki, kivitelezési, gazdasági, orvosi és biológiai, valamint humanitárius függően szerinti speciális (képzési területek), hogy a diákok fognak kapni. Képzés folyik a PF az azerbajdzsáni, az orosz és angol nyelven a legújabb tanítási módszerek kiválasztása és a tankönyveket és taneszközöket. Az előkészítő kar működési nyelvtanfolyamokat Azerbajdzsán, orosz és angol nyelven. Sikeres elvégzése után képzés előkészítő kar külföldi hallgatók kapnak állami bizonyítványt (igazolást) befejezésekor a FS a jogot, hogy folytassák tanulmányaikat a választott szakterület Az.UAS, valamint más felsőoktatási intézmények Azerbajdzsán.

Előkészítő Kar Az.ASU van együttműködési megállapodások előkészítő osztályok az egyetemek "Ankara", "Ghazi", a "török ​​oktatási központban" Törökországban, az előkészítő kar Tabriz Egyetem Iránban, Moszkva Road Egyetem, Moszkvai Állami Egyetem (MSU), orosz népek Barátsága Egyetem (PFUR) Oroszországban.

Helyszínek

  • Baku

    A. Sultanova 11, AZ-1073, Baku

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések