Keystone logo
Azerbaijan University Of Architecture And Construction Mester Design
Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Mester Design

Baku, Azerbajdzsán

0 Years

Orosz, Azerbajdzsáni

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az Építészmérnöki Kar

Az Építészmérnöki Kar-ben alakult 90 évvel ezelőtt. Kezdetben létezett osztályának Építészmérnöki Kar Építéskivitelezési alatt State Oil Akadémia. Ennek eredményeként a szétválasztása osztály Építészeti gépek Kar-ben alakult, Építészmérnöki Kar 1968. A fő cél a tudományos és kísérleti tevékenységek építészet és a design specialitások célja megszerezni tervezési folyamatban. Szakemberek képzése minden területén tanulmány alap-, mester- és doktori. Pályakezdő Kar tehet a tevékenységüket építészeti, városrendezési, környezetvédelmi tervezés, műemlékek helyreállítása, tervezés, stb

Információk a Kar

Építészmérnöki Kar mindig különbözött a többi építészeti karokon oktatott más egyetemeken. A kar a vonatok szakemberek az alap- és mesterképzésben. A legtöbb tanár és tanár személyzet jól - ismert szakemberek és tudósok területén a város tervezési, műemlékek helyreállítása a mi Köztársaságban. Társult tag NASA, 12 orvos építészet, 17 professzor, 33 Orvosok filozófia Architecture, docens tanítani a Kar. Kettő közülük "Shohrat" díjazottak, 12 megbecsült építészek és egyikük elnyerte Állami Díjat Köztársaságban.

Vannak 122 tagja a kari: 21 professzorok, orvos Filozófia az építészet, docens, igazgató és tanár.

Tanulmány a Kar

A pályázóknak hajlandó a kar, részt kell venni a felvételi vizsgák birtokában az állami diákok Belépni bizottság után alkalmassági megválasztása és megteszi a vizsga rajz és a megfogalmazáson. A tanulmány nyelvek azerbajdzsáni, az orosz és az angol.

Építészeti és Design különlegességeit Építészeti Karon alap- és mesterképzési fok különböző területeken az építési és tervezési szektorban.

MESTER FOKOZOZAT:

Építészeti tanulmányok:

 • Építészet épület és berendezések
 • várostervezés
 • Újjáépítési és helyreállítási szolgáltatások műemlékek,
 • tájépítészet

Tervezési tanulmányok:

 • Tervezési és műszaki esztétika

együttműködés mezők

Az együttműködés megvalósítása a kísérleti és tudományos területeken Köztársasággal Bizottság Településrendezési és Építészeti Minisztérium sürgősségi helyzetek Azerbajdzsán Köztársaság, a Kulturális Minisztérium és Idegenforgalmi Azerbajdzsán Köztársaság, Baku City végrehajtó hatalom, az állami történelmi - építészeti tartalék "Icheri Sheher", Építészeti és, Régészeti intézmények National Academy of Sciences "Azerberpa" tudományos kutatás és a projekt Institute, nem - kormányzati szervezetek Építészeti és design.

Kutatási terület

Jellemzői lakossági építészet Baku összetételi szabványok Azerbajdzsán Építészet XI - XVII kialakulását kulturális - jóléti szolgáltatási rendszerek a turizmus és rekreációs övezetek Azerbajdzsán képződése kert és park tervezés Azerbajdzsán városok helyén szervezet komplexumok található komplexum táj Baku város művészeti és építészeti tervezés módszerei városi környezetben (például Baku), építészeti tervezés fejlesztés az ipari vállalkozások Sumgayit város, építészeti tervezés fejlesztése lakásépítés nagyvárosok Azerbajdzsán (1920-1990), Azerbajdzsán történelme Architecture (-tól ősidők napjainkig), stb

Körülbelül 50 kézikönyvek és tankönyvek tették közzé a Kar.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Mester a divat, tapasztalat és design menedzsment - MAFED
  • Milan, Olaszország
 • Master in Digital Marketing, Transformation And Design Thinking
  • Barcelona, Spanyolország
  • Geneva, Svájc
 • Master of Design (innovatív üzleti tervezés) (IBD)
  • Hung Hom, Hongkong