Keystone logo
Barcelona Culinary HUB Mester a gasztronómiai vállalkozások innovációs és vállalkozói ismereteiből
Barcelona Culinary HUB

Mester a gasztronómiai vállalkozások innovációs és vállalkozói ismereteiből

L'Hospitalet de Llobregat, Spanyolország

12 Months

Spanyol

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8100 / per year

Távoktatás

Bevezetés

A gasztronómiai vállalkozások innovációs és vállalkozói mesterének céljai

Általános célok

A mester fő célja olyan szakemberek képzése, akik képesek a gasztronómiához kapcsolódó új lehetőségeket vezetni, létrehozni és javasolni egy globalizált és innovatív kontextusban, ugyanakkor foglalkoznak az élelmiszerek olyan alapvető szempontjaival, mint a fenntarthatóság, a kulináris hagyományok és általában a régiók élelmiszer-identitása.

Konkrét célok

A gasztronómiai üzleti innováció és vállalkozás mestere lehetővé teszi, hogy:

 • Ismerje a gasztronómiához kapcsolódó üzleti szektort: erősítsen erős tudásbázist mind az agrár-élelmiszeripari, mind a gasztronómiai szektorból nemzetközi szempontból és mindig vezetői szemlélet alapján.
 • Globális jövőkép: olyan szakemberek képzése, akik a gasztronómiai területen innovatív cégek vezetésére orientálódnak, és akik képesek elérni a várt eredményeket globális szinten.
 • Fejlessze készségeit, hogy be tudja mutatni projektjét a befektetési körök előtt.
 • Innováció és kreativitás: a kreativitás és az innováció képességének fejlesztése a gasztronómiahoz kapcsolódó vállalkozások létrehozásában átfogó és szakosított képzés révén.
 • Vezetés és vezetők képzése: fejleszteni kell a gasztronómiához kötődő vállalkozói és üzletemberi készségeket, hogy a csapat minden tagja között kialakuljon az együttműködésen alapuló, asszertív és részvételen alapuló munka, valamint a tehetségek csapatban való megtartásának ismerete.
 • Vállalatok létrehozása, tervezése és irányítása a gasztronómiai és élelmiszer-ágazatban.
 • Biztosítsa a gasztronómia multidiszciplináris és transzdiszciplináris megközelítését.
 • A gasztronómia értékével kapcsolatos kreatív, reflektív és innovatív gondolkodás kialakításának ösztönzése globális és fenntartható kontextusban.
 • Ismerje meg az új kommunikációs trendeket és a jelenlegi környezetben használt eszközöket, hogy saját kommunikációs és PR-tervet tudjon kidolgozni.
 • A gasztronómia területén a vállalkozói kezdeményezésekben az innováció, az üzleti elképzelés és a szervezeti kompetenciák kombinációjának támogatása.

előadás

A jelenlegi nemzetközi gasztronómiai körképben, amelyben a konyha, a helyi termékek és a hagyományok kulturális örökségként ismertek el; jelentős keresletet generál a kreatív, proaktív és elkötelezett szakemberek iránt, akik képesek követni a folyamatos gasztronómiai átalakulás és innováció felé vezető utat.

A Revolution 4.0 elnevezésű paradigmaváltásba merülve, amely 2020-ban érkezett meg, a világ felgyorsult. A digitalizáció és a fenntarthatóság robbanásszerűen megnőtt, a fogyasztó megváltozott, a gasztronómiai szektor pedig forradalmasodott. Ehhez ez a Mester közelebb visz ezekhez a változásokhoz, és saját innovatív pecsétjével ellátja az eszközöket, valamint a szükséges ismereteket.

A gasztronómiai üzleti innováció és vállalkozás mesterképzésével találja meg azt a hidat, amelyre a Foodtech világ minden vállalkozójának szüksége van ahhoz, hogy a Lean startup módszertan segítségével lefektesse ötlete szilárd alapjait. Tanulja meg a tesztelés gyakorlatait, és globális vízióval elérje a piacot.

Fejleszd vezetői képességedet, tanulj meg csapatokat irányítani, és alkalmazd azt az oldalirányú gondolkodást, amely a jól ismert unikornisokat a következő szakaszba vitte. Érje el mindezt egy világos végső céllal: Mutassa be a gasztronómiai szcénát forradalmasító projektet az egyik együttműködő gyorsítónknak, hogy finanszírozzák és sikerre vigyék. Hiányozni fog?

címzett

Bomlasztó üzleti ötletekkel, vállalni akaró emberek és/vagy szakemberek, értékükkel hozzájárulnak a foodtech világhoz, és forradalmasítják a gasztronómiai panorámát nagyszerű ötletekkel, különböző szektorokból.

Oktató csapat

A Gasztronómiai Vállalkozási Innováció és Vállalkozás mesterképzésének oktatói csapata olyan szakemberekből áll, akik a fenntarthatóság, az innovatív vállalkozások létrehozása, a marketing, a pénzügy és az új vállalkozások gazdasági irányítása területén tevékenykednek.

Miért érdemes a BCH-n tanulni?

 • Nemzetközi és szakmai elismerés
 • Specialitás a főzés és a menedzsment között
 • Barcelona, találkozási pontunk
 • Globális jövőkép
 • Nemzetközi kapcsolatrendszer
 • Együttműködés a szektor vállalataival

Tanterv

A program eredménye

Az Iskoláról

Kérdések