Keystone logo
Barcelona Culinary HUB Mester a vegetáriánus főzés és a növényi alapú élelmiszerek terén
Barcelona Culinary HUB

Mester a vegetáriánus főzés és a növényi alapú élelmiszerek terén

L'Hospitalet de Llobregat, Spanyolország

10 Months

Spanyol

Teljes idő

Kérelem benyújtásának határideje

Oct 2024

EUR 12 500 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

A mesterképzés középpontjában a vegetáriánus és növényi konyha alapos ismereteinek fejlesztése áll, valamint a folyamatosan növekvő életmódot támogató táplálkozási alapok elsajátítása és megértése.

A vegetáriánus főzés és a növényi alapú élelmiszerek mestere során a hallgatók a kulináris technikák széles skáláját fedezik fel, a legalapvetőbbtől a fejlett technikákig, azzal a céllal, hogy innovatív, ízletes, tápláló és fenntartható ételeket készítsenek növényi alapú összetevőkből. Ösztönözni fogják a kreativitást a konyhában, lehetővé téve a résztvevőknek, hogy kialakítsák saját stílusukat, de mindig növényi alapú étrenddel.

A gyakorlaton túl a mesterképzés a táplálkozással, a fenntarthatósággal és az etikával kapcsolatos lényeges szempontokkal is foglalkozik. A hallgatók tisztában lesznek a kiegyensúlyozott étrend fontosságával, és megtanulják, hogyan elégítsék ki hatékonyan a táplálkozási szükségleteket növényi alapú élelmiszerekkel.

A mesterképzés lehetőséget nyit azoknak, akik szeretnének kitűnni a vegetáriánus területen növekvő élelmiszeriparban, akár szakácsként, élelmiszeripari vállalkozóként, táplálkozási szakértőként vagy egyszerűen csak rajongnak az ilyen típusú ételekért.

A vegetáriánus főzés és növényi alapú ételek mesterének célkitűzései

Biztosítsa a tanulókat a növényi alapú táplálkozásról és a kulináris készségekről, beleértve a kulcsfontosságú tápanyagok azonosítását, az étrendi irányelveket és a növényi alapú étrend egészségügyi előnyeit, valamint a legmegfelelőbb ízesítőket és technikákat az étvágygerjesztő menük elkészítéséhez.

  • Ismerje meg a növényi alapú táplálkozás központi elemeit és azok egészségre gyakorolt hatását
  • Alkalmazzon főzési technikákat, és készítsen vonzó növényi alapú ételeket
  • Tanuljon meg kiegyensúlyozott, tápláló és fenntartható menüt készíteni
  • Ismerje meg a növényi táplálkozás etikai és környezetvédelmi vonatkozásait
  • Elősegíti a növényi alapú táplálkozás és előnyeinek megértését
  • Fejleszteni kell az egészséges és fenntartható menük készítésének készségeit
  • Az élelmiszerek fenntarthatóságának fontosságának tudatosítása
  • Felkészíteni a hallgatókat a gasztronómiai pályára szilárd táplálkozási alapokkal a növényi alapú menük kidolgozásához.

¿Por qué estudiar en Barcelona Culinary HUB?

  • Reconocimiento Internacional y Profesional
  • Especialidad entre cocina y management
  • Barcelona, nuestro punto de encuentro
  • Visión Global
  • Red de contactos internacional
  • Colaboración con empresas del sector

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések