Keystone logo
Baria Vungtau University

Baria Vungtau University

Baria Vungtau University

Bevezetés

A Ba Ria - Vung Tau Egyetem a tengerparti Vung Tau városában található, Ba Ria - Vung Tau tartományban, amely a kapu a délkeleti tartományok keleti tengeréhez, valamint a gazdaság, a pénzügy, a kultúra, az idegenforgalom, a közlekedés és a közlekedés központja. a délkeleti oktatás és kényelmes kapcsolat Ho Si Minh-várossal és más környező tartományokkal szárazföldön, légi úton, vízi úton és vasúton. A sok gyönyörű stranddal és jól felszerelt infrastruktúrával rendelkező Vung Tau City egy jól ismert déli turisztikai célpont, és a vietnami olaj- és gázipar logisztikai területe. A Ba Ria - Vung Tau Egyetem az egyetlen egyetem Vung Tau városában, amely képzési intézmény multidiszciplináris emberi erőforrásokat biztosít Ba Ria - Vung Tau tartomány, a szomszédos tartományok, valamint az egész ország számára. BVU Ba Ria - Vung Tau tartomány tudományos kutatóközpontja is, ahol a fejlett tudomány és technológia alkalmazásával és átadásával kapcsolatos kutatási projekteket hajtottak végre és alkalmaztak a társadalomban és a termelésben.

Felszerelés:

BVU most 3 campusa van Vung Tau központjában ( Campus 1 - 80 Truong Cong Dinh, 3. osztály; Campus 2 - 01 Truong Van Bang, 7. osztály; Campus 3 - 951 Binh Gia, 9. osztály, Vung Tau város) tantermeket, kísérleti laboratóriumokat és játszótereket biztosít több mint 7000 diák számára.

Az egyetem kollégiuma a Trung Nguyen Han 8-10. Szám alatt, Vung Tau város 1. osztályán található, hogy más tartományok diákjait fogadja. 2006-tól mostanáig az egyetem továbbra is beruházásokat folytat az infrastruktúrák, könyvtárak és laboratóriumok újjáépítésébe és felújításába; modern felszerelést biztosítani az oktatási, tanulási és kutatási tevékenységekhez. Jelenleg az egyetemen több mint 30 gyakorlati szoba van, köztük 11 számítógépes laboratórium, 20 kísérleti laboratórium. A jövőben a Nguyen Hoang Group előadói épületek, laboratóriumok, stadionok, szórakoztató parkok építésébe fog befektetni, különösképpen a legfeljebb 3000 hallgatót befogadó felsőbb hálóteremben .

Tudományos kutatás: Tudományos kutatók: 05 professzor és docens, 26 doktori fokozat birtokosa; 114 mesterképzésben részesült; 58 mérnökök és alapszakosok . Befejezett tudományos kutatási projektek: Összesen 75 projekt, köztük 01 miniszteri szintű projekt; 01 Tartományi szintű projekt; 27 egyetemi szintű projekt tanároktól és 46 projekt hallgatótól

Tudományos publikációk: 368 kutatási és folyóiratcikk Elért díjak : 141 díj

Nemzetközi együttműködés: Nemzetközi partnerek: 35 partner; 10 ország és terület (Egyesült Királyság, USA, Ausztrália, Németország, Franciaország, Hollandia, Japán, Korea, Tajvan, ASEAN- országok) Nemzetközi együttműködési programok: Közös képzési programok; Kar és hallgató cseréje; Szakmai gyakorlat; Edzői képzés; Projektek finanszírozása Nemzetközi szakértők: 10-20 szakértő és tudós / év; 5-10 külföldi képzett tanár / év.

Helyszínek

  • Vũng Tàu

    Trương Công Định,80, , Vũng Tàu

    Programok

    Kérdések