PhDJogi tanulmányokBachelor/ AlapképzésMBATanulmányokHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
Basque Culinary Center Mesterfokozat az érzékszervi elemzés és fogyasztói tudományok területén
Basque Culinary Center

Mesterfokozat az érzékszervi elemzés és fogyasztói tudományok területén

San Sebastián, Spanyolország

9 Months

Angol

Teljes idő

15 Sep 2025

Oct 2025

EUR 10 794 / per year *

Az egyetemen

* az első évben | 3.558 € a második évben

Bevezetés

Az érzékszervi érzékelés és a fogyasztói magatartás kulcsfontosságú elemei a termékek és szolgáltatások sikerének a globális piacon.

Ez a mesterképzés, az egyetlen ilyen jellegű képzés Európában, amely integrálja a pszichológiát, az idegtudományokat, a fiziológiát, a szociológiát, a statisztikát és az élelmiszer-technológiát , hogy szakembereket képezzen az érzékszervi elemzés és a fogyasztói magatartás területén tudományos és alkalmazott megközelítésen keresztül.

A másfél év alatt, a program a fejlett érzékszervi elemzés elméleti alapjait a gyakorlati alkalmazással kombinálja, lehetővé téve a technikai, módszertani és stratégiai készségek fejlesztését. A érzékszervi tesztek tervezésétől a fogyasztói viselkedés elemzéséig, Ön alapvető eszközöket szerezhet a kutatási és innovációs projektek vezetéséhez olyan iparágakban, mint az élelmiszeripar, a kozmetika és a fogyasztási cikkek.

A értelmezi a fogyasztói döntéseket, optimalizálja a termék-piac illeszkedést, és fenntartható megoldásokat dolgoz ki az iparági kihívásokra. A program gyakorlati képzést is tartalmaz a adatelemzés, a fogyasztói tanulmányok tervezése és az érzékszervi panelek kezelése terén, biztosítva a közvetlen alkalmazást a szakmai környezetben.

Ez a multidiszciplináris terv a IATA-CSIC támogatásával és közreműködésével jött létre. Ezen túlmenően a nemzetközi kutatási projektekben együttműködik a vezető intézményekkel, többek között a UC Davisszel kötött megállapodások révén. Ön is élvezni fogja a neves kutatók szakértői irányítását, és hozzáférhet egy globális szakmai hálózathoz, beleértve a Baszk Kulináris Innovációs Központot és a Spanyol Érzékszervi Szakemberek Szövetségét (AEPAS).

Ez a mesterképzés olyan munkakörökre készít fel, mint a kutató, érzékszervi tudományos tanácsadó vagy az érzékszervi elemzés és a fogyasztói tudományok előadója. Felkészült lesz arra is, hogy csatlakozzon a K+F&K+F, marketing és minőségellenőrzési részlegekhez az élelmiszer-, ital- és fogyasztási cikkek iparában, vagy hogy adatvezérelt stratégiákat dolgozzon ki a termékinnováció és a fogyasztói élmény optimalizálása érdekében.

Gyakorlati információk

  • Kezdeti időpont: Október 2025
  • Regisztrációs határidő: 2025. szeptember 15
  • Angol nyelv
  • Időtartam: 90 ECTS
  • 20 szabad hely
  • Campus alapú tanulás
  • Akadémiai időszak
  • Első év: 2025 októberétől 2026 júniusáig
  • Második év: 2026 szeptemberétől 2027 januárjáig
    • Első év: 2025 októberétől 2026 júniusáig
    • Második év: 2026 szeptemberétől 2027 januárjáig
  • Út a doktori fokozat megszerzéséhez
  • Fokozat típusa: Gasztronómiai Tudományok Kara - Baszk Kulináris Központ által kínált hivatalos diploma a Mondragon Unibertsitatea-tól
  • Fokozat: Fogyasztástudományok és érzékszervi analízis mesterképzése

Ideális Diákok

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

A program eredménye

A program megvalósítása

Az Iskoláról

Kérdések