PhDJogi tanulmányokBachelor/ AlapképzésMBATanulmányokHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
Basque Culinary Center Mesterképzés az élelmiszer-fermentációban
Basque Culinary Center

Mesterképzés az élelmiszer-fermentációban

San Sebastián, Spanyolország

9 Months

Angol

Teljes idő

15 Sep 2025

Oct 2025

EUR 10 794 / per year *

Az egyetemen

* az első évben | 3.558 € a második évben

Bevezetés

Az élelmiszeripar újradefiniálása a fermentáció, a tudomány és a fenntarthatóság területén szerzett fejlett ismeretekkel.

A Master's Degree in Food Fermentation, amely globális megközelítésében egyedülálló, integrálja a mikrobiológiát, enzimológiát, biotechnológiát, gasztronómiát, antropológiát és szociológiát, olyan szakembereket képez, akik a fermentált élelmiszerek létrehozásában, fejlesztésében és elemzésében innovatívak tudományos, társadalmi és kulináris szempontból.

A 90 ECTS (1,5 év) során az elméleti tanulást az alkalmazott gyakorlattal kombinálja, tudományos eszközök, kulináris technikák és élvonalbeli módszerek elsajátításával. A erjesztési folyamatok tervezésétől a fenntartható és innovatív élelmiszeripari termékek kifejlesztéséig, elemezni fogja az érzékszervi, táplálkozási és kulturális szempontokat, összekötve a hagyományt a modern fenntarthatósággal.

A program magában foglalja a adatelemző workshopokat, laboratóriumi kutatásokat és látogatásokat az ágazat vezető vállalatainál, ami lehetővé teszi a valós kihívásokkal kapcsolatos gyakorlati tapasztalatszerzést. A interdiszciplináris projekteket nemzetközi intézményekkel, köztük a Kaliforniai Műszaki Állami Egyetemmel, a Koppenhágai Egyetemmel, az Aarhusi Egyetemmel és másokkal együttműködve dolgozza ki.

Az erjesztés szakértőiből, innovatív szakácsokból és biotechnológiai tudósokból álló kiváló tantestület végigkíséri Önt a program során.

Ez a mesterfokozat olyan kulcsfontosságú szerepekre készít fel, mint a fermentált termékek fejlesztője, élelmiszer-biotechnológiai tanácsadó vagy az élelmiszer-minőség és innováció kutatója. Hozzájárulhat olyan egyedi, kiváló minőségű élelmiszerek kifejlesztéséhez, amelyek tiszteletben tartják a hagyományokat, miközben olyan fenntartható folyamatok úttörői, amelyek újradefiniálják az élelmiszeripart.

Gyakorlati információk

  • Kezdeti időpont: 2025 október
  • Regisztrációs határidő: 2025. szeptember 15
  • Angol nyelv
  • Időtartam: 90 ECTS
  • 20 szabad hely
  • Campus alapú tanulás
  • Helyszín: GOe Gastronomy Open Ecosystem
  • Akadémiai időszak:
  • Első év: 2025. októbertől 2026. júniusig
  • Második év: 2026 szeptemberétől 2027 januárjáig
  • Út a doktori fokozat megszerzéséhez
  • Fokozat típusa: Gasztronómiai Tudományok Kara - Baszk Kulináris Központ által kínált hivatalos diploma a Mondragon Unibertsitatea-tól
  • Fokozat: Fermentációs mesterképzés: Mesterképzés az élelmiszer-fermentációban

Karrierlehetőségek

A program eredménye

Ideális Diákok

Belépők

Tanterv

Program tandíj

A program megvalósítása

Az Iskoláról

Kérdések