Keystone logo
BBI Luxembourg

BBI Luxembourg

BBI Luxembourg

Bevezetés

Programjaink szigorúan kiegyensúlyozzák a gyakorlati képzést a felügyeleti és üzleti ismeretekkel, amelyekre a hallgatóknak szükségük van ahhoz, hogy hatékony döntéshozókká váljanak egy komplex vendéglátó-ipari szervezeten belül. Miután elvégezte a BBI , felkészülhet arra, hogy érdemi felelősségét vállalja karrierje elején, és produktív csapattag lehessen, a munkában töltött első naptól kezdve.

Az oktatási programok, valamint a felépítés, a célok, a stratégiák és a pedagógia mindkét intézetben megegyeznek. Ugyanez vonatkozik azokra a tantestületekre is, amelyek megosztják tapasztalataikat és készségeiket a két entitás között, amelyeket 1990 óta szereztek. A BBI létrehozásának éve. BBI intézményeket mindenekelőtt a „Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Iskolának” tervezik, nemzetközi dimenzióval. Stratégiánk azon alapul, hogy dinamikusak, nyitottak és részt vegyünk a "Tudás Társadalma" -ban - a jövő európai jövőképében. Ennek a jövőképnek köszönhetően a felsőoktatás is profitál a fantasztikus növekedésből.

Intézményeink különösen híresek oktatási innovációjukra, és egy pillanatra félretéve a szerénységet, a tanításunk kiemelkedik a kiválóság iránti folyamatos törekvésünknek köszönhetően. Eredményeink a diákok elégedettségével, valódi szakmai megnyitásaikkal és a vendéglátással és a turizmussal kapcsolatos kapcsolatok tekintetében bizonyítják, hogy a vezető tanulmányi felsőoktatási intézmények közé tartoznak.

BBI 3 éves alapképzéseket és egyéves mesterképzéseket kínál, valóban nemzetközi keretek között, azoknak a kreatív egyéneknek, akik szenvedéllyel és közös értékekkel rendelkeznek, készek szembenézni a vendéglátás és az idegenforgalom irányításának kihívásaival. Első osztályú oktatást nyújtunk a vendéglátás és idegenforgalom területén - a világ leggyorsabban növekvő iparágában.

A programok elsősorban az angolszász oktatási formát tükrözik, hangsúlyozva a gyakorlati, pragmatikus és interdiszciplináris megközelítést a tanuláshoz. A tanterv három fő területe:

  • Operációmenedzsment oktatás
  • Üzleti menedzsment oktatás
  • Gyakorlati képzés - gyakornokok

Helyszínek

  • Wiltz

    Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg, 9516, Wiltz

    Kérdések