Keystone logo
© photo courtesy of Berlin School of Business and Innovation
Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Bevezetés

A berlini, hamburgi, párizsi, athéni és barcelonai campusokkal a BSBI felkészíti hallgatóit arra, hogy valóban jelentős hatást érjenek el az üzleti életben. Minden program a BSBI három alapvető értékével gazdagodik: vállalkozás, vezetés és siker, és nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati és releváns készségek fejlesztésére a mai piac számára. A hallgatók önbizalmat szereznek szakmai álmaik megvalósításához, ha finomítják a legkeresettebb készségeket, és tanulnak a szakterületük csúcsán álló, iparágra koncentráló oktatóktól. Emellett egy kiváló karriertámogató csapat is részesül majd további útmutatásért.

 1. A BSBI tagságai a következők: AACSB International – The Association to Advance Collegiate Schools of Business, UN-PRME, Erasmus, Erasmus+ és Business Graduates Association (BGA) bronztag.
 2. Több tanulási helyszín – Jól felszerelt fő campusunk Berlin, Németország fővárosának szívében található. Németország a világ egyik leginnovatívabb országa a Bloomberg 2021-es innovációs indexe szerint. Vannak tanulmányi helyszíneink Hamburgban, Párizsban és Athénban is.
 3. A BSBI vegyes tanulmányi formátumokat kínál, hogy tanulmányai mellett egyéb kötelezettségekkel is zsonglőrködhessen. A BSBI integrálta a virtuális tanulási környezetet (VLE) és az e-learning programokat oktatásának középpontjába.
 4. Kiváló hallgatói támogatás - Kiváló tanulmányi tandíjat, garantált kis létszámú osztályokat, iparági szakértőket és vendég előadói előadásokat biztosítunk.
 5. Az órákat angol nyelven tartják, és ingyenes német nyelvórák állnak rendelkezésre. Ez segíteni fog abban, hogy a diploma megszerzése után növelje munkavállalási lehetőségeit Németországban.
 6. Dedikált karrier szolgáltatás - Az önéletrajz műhelyektől és a hálózati rendezvényektől a személyre szabott karriertanácsadásig a csapat készen áll arra, hogy a hallgatóknak a karrier -törekvéseik teljesítéséhez szükséges speciális szolgáltatásokat nyújtsa.
 7. Tanulmányok utáni német vízum-A diploma megszerzése után, ha meg szeretné hosszabbítani tartózkodási engedélyét Németországban, legfeljebb 18 hónapra kérhet álláskeresési vízumot, amely lehetővé teszi, hogy korlátozás nélkül dolgozhasson. Ahhoz, hogy kihasználhassák a németországi karrierlehetőségeket, jó szintű német nyelvtudásra van szükség.
 8. Ingyenes jogi támogatás: Miután megérkezik Németországba, jogi partnerünk, a SERS teljesen ingyenesen biztosítja a vízummal kapcsolatos tanácsadást és támogatást.

Tanulási eredmények

 • Programjainkat úgy fejlesztettük ki, hogy fejlesszük azokat a gyakorlati üzleti készségeket, amelyek a mai globális üzleti piacon való boldoguláshoz szükségesek.
 • A vállalkozások, a vezetés és a siker középpontjában programjaink ötvözik az elméletet a gyakorlattal, hogy a hallgatók naprakészek legyenek a legújabb iparági trendekkel.
 • Egyetemi, posztgraduális és doktori képzéseket kínálunk, amelyek mindegyike arra összpontosít, hogy segítsen kivételes vezetővé válni a területén.
 • Az iparági szakértők által tervezett és szállított programjaink versenyelőnyt biztosítanak Önnek ahhoz, hogy kiemelkedjen a globális munkaerőpiacon.

Sokszínűség, osztálylétszám, diákok elégedettsége

A vállalkozással, a vezetéssel és a sikerrel a középpontjában a BSBI az iparág szempontjából releváns programokat kínál, amelyek a szakmai siker biztosításához szükséges gyakorlati üzleti készségek fejlesztésére összpontosítanak. Ezek a programok versenyképes árúak, hogy megfeleljenek a nemzetközi piac igényeinek. Fő berlini egyetemünkkel a BSBI sokszínű hallgatói csoportot vonz, ahol több mint 90 nemzetiség képviselteti magát.

Alapképzési, posztgraduális és doktori programokat kínálunk, amelyek mindegyike arra irányul, hogy segítsen Önt szakterülete kivételes vezetőjévé válni. Akadémiai partnereink közé tartozik: University for the Creative Arts (UCA), Concordia University Chicago (CUC) és International Telematic University UNINETTUNO.

Büszkék vagyunk arra, hogy több szervezetnek is tagjai lehetünk, mint például a The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), az Egyesült Nemzetek Szervezete – A Felelős Menedzsment Oktatási Alapelvei (UN-PRME) és a The Business Graduates Association (BGA). Ezek a tagságok demonstrálják elkötelezettségünket a tudományos kiválóság iránt, gazdagítva diákjaink tanulási tapasztalatait, és hozzáférést biztosítanak számukra a vezető iparági szereplők növekvő hálózatához. Ezek a tagságok számos erőforrást és hozzáférést biztosítanak a BSBI-nek a szakemberek hálózatához, így továbbra is rugalmas és megfizethető programokat kínálunk diákjainknak.

 1. Programok széles skálája az üzleti élettől, a marketingtől és a pénzügyektől a kreatív művészetekig és az informatikáig, most lehetőség van online tanulásra, vagy nemzetközi, több egyetemen végzett oktatásra franciaországi és görögországi partnerségekkel.
 2. Kis osztálylétszám és több mint 90 nemzetiségből álló sokszínű tanulócsoport, ami gazdagabb tanulási környezetet és a kultúra megosztását eredményezi.
 3. Kiemelkedő hallgatói szolgáltatások, az üdvözlőhettől kezdve, a kortársaktól a kortárs mentorálásig, a tanórán kívüli tevékenységek, mint például a frisher bulik, üzleti versenyek, tehetségkutatók és így tovább.
 4. Rugalmas fizetési tervek, részleges ösztöndíjak és promóciós ajánlatok.

Felvételi

Egyetemi programok

 • Kor: 17-20 éves
 • Képzettségi háttér:
  • Érettségi;
  • A címeket legalább 11 éves iskolai tanulmányok befejezése után ítélik oda;
  • Tudományos képesítések: ECCTIS egyenértékű az érettségivel.
 • Szakmai tapasztalat: Nincs / lehetséges korai életkorú szabadúszó részmunkaidős állás az online lehetőségek növekedése miatt.

Posztgraduális programok

 • Kor: 21-34 éves
 • Képzettségi háttér:
  • Egyetemi/alapképzés;
  • Legalább 3 éves vezetői tapasztalat releváns munkatapasztalata alapján értékelhető;
  • Lehetőleg más posztgraduális diplomákkal (pályaváltásra vágyik).
 • Szakmai tapasztalat: Legalább 3 éves vezetői tapasztalat alapján értékelhető.

Doktori fokozat

 • Kor: 23 év felett
 • Képzettségi háttér:
  • Bachelor diploma egy elismert intézményben az üzleti tevékenységhez kapcsolódó tudományágban; mesterképzés vagy 7. szintű posztgraduális képesítés, vagy MBA elismert intézményben.
  • Más tudományágak végzettséggel rendelkező, valamint alap- vagy mesterképzéssel nem rendelkező, de más tudományos képesítéssel és vezetői szintű jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező jelentkezők jelentkezését is várják. Elfogadásuk feltétele lehet a sikeres felvételi teszt és az interjú.

Ideális diákok

Egyetemi programok:

 • Középiskolások, akik az országon kívül szeretnék megszerzni egyetemi diplomájukat;
 • Azok a hallgatók, akik javítani szeretnének a munkalehetőségeken, magasabb fizetést kaphatnak a jövőben.

Posztgraduális programok:

 • Fiatal városi szakemberek/egyetemi hallgatók, akik posztgraduális diplomát szeretnének hozzáadni hitelesítő adataikhoz, hogy növeljék a foglalkoztathatóságot és a magasabb fizetés esélyét a szervezetükben.

Doktori fokozat:

 • Szakemberek, akik biztosítani szeretnék elhelyezkedését nagy tanácsadó cégekben, nemzetközi kiskereskedőkben és divatházakban és más szolgáltató iparágakban, vagy azok, akik kutatni kívánnak a világ legjobb egyetemein.

112194_110926_BSBI.png

Helyszínek

 • Berlin

  Alte Post Karl-Marx-Straße 97-99, 12043, Berlin

  • Hamburg

   BSBI Faculty of Creative Industries, Gasstrasse 6B, Kontor N, D-22761, Hamburg

   • Paris

    PPA Business School, 11-13 rue Camille Pelletan, 92120 Montrouge, , Paris

    • Barcelona

     Av. Can Marcet 36-38, Barcelona, 08035, Barcelona

     Kérdések