Keystone logo
Birmingham Business School, University of Birmingham MSc Fenntartható Innováció és Vállalkozás
Birmingham Business School, University of Birmingham

MSc Fenntartható Innováció és Vállalkozás

Birmingham, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 31 410 / per year *

Az egyetemen

* nemzetközi hallgatók: £28 530 | otthon tanulók: 15 750 GBP

Bevezetés

Valósítsa meg ötleteit, és alakítsa a társadalmilag és környezetileg felelős vállalkozások jövőjét a Fenntartható Innováció és Vállalkozástudományi MSc tanulmányozásával.

A fenntartható fejlődés és az éghajlat-politika napirendjén több évtizedes globális kudarcok után a vállalkozások és a kormányok egyre nagyobb nyomással szembesülnek, hogy nemzetközi, nemzeti és helyi szinten is fenntartható és felelős üzleti gyakorlatokba kezdjenek.

Minden eddiginél fontosabb, hogy a jövő üzleti szakemberei az innovatív fenntarthatóság és vállalkozói szellem terén szerzett szakértelmük révén vezessék a felelős és fenntartható üzleti fejlődés felé vezető átmenetet.

Miért érdemes ezt a kurzust Birminghamben tanulni?

  • A tanfolyam elején részt vesz egy egyhetes kiképzőtáborban. A kezdőtábor a következő modulok színterét állítja elő gyakorlati tanuláson keresztül, amely a kurzus kulcsfontosságú eleme. Ez arra is alkalom, hogy új kollégáival találkozzon a tanfolyamon, és kialakítsa a közösség érzését társaival.
  • Karrierje fejlesztéséhez segítséget kaphat a Birminghami Egyetem Üzleti Inkubátorától (UoB Elevate), amely kizárólag a Birminghami Egyetem innovatív hallgatóinak és diplomás induló vállalkozásoknak szól.
  • Egy kis csoport tagja lesz ennek a koncentrált, speciális programnak, amely lehetővé teszi, hogy szorosabb kapcsolatot alakítson ki szakértőkkel, munkatársakkal és diáktársaival.
  • A kurzus a valódi globális kihívásokra összpontosít, hangsúlyt fektetve az etikus és fenntartható üzleti gyakorlatokon keresztüli megoldásokra.

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Ideális Diákok

Az Iskoláról

Kérdések