Keystone logo
© Blanquerna Universitat Ramon Llull
Blanquerna Universitat Ramon Llull

Blanquerna Universitat Ramon Llull

Blanquerna Universitat Ramon Llull

Bevezetés

Történelmünk a lényegünk. A Blanquerna a személyiség integrált nevelése iránt elkötelezett tanárok képzésének szellemében született egy olyan időszakban, amikor a társadalmi átalakulást támogató innovatív javaslatokra volt szükség. Ezért a Blanquerna ma is átfogó, minőségi oktatást kínál, amely túlmutat az akadémiai területen, egyedi és személyre szabott módszertannal.

A Blanquerna-URL alap- és mesterképzéseket, saját diplomákat és doktori fokozatokat oktat az oktatás, a sport, az egészségügy, a kommunikáció és a nemzetközi kapcsolatok területén.

1948 óta a Blanquerna-URL-nél a humanizmus elvein alapuló globális képzés megvalósításán dolgozunk. Elkötelezettek vagyunk a minőségi képzés iránt, amelyben a tudás, az oktatás és az értékek megkérdőjelezhetetlenül együtt járnak és változást hoznak.

Üdvözöljük Önt a Blanquerna-URL-ben, egy kiválósági egyetemi közösségben, amelyet a bölcs Ramon Llull humanista hagyománya inspirált, ami sok más mellett a tanítás másfajta módját is jelenti. Képzett szakembereket képzünk, akik magas foglalkoztathatósági kilátásokkal rendelkeznek, és képesek pozitív hatást gyakorolni a társadalomra. A keresztény humanizmus elvei által inspirált plurális egyetemi közösség vagyunk, amelynek küldetése az emberek átfogó oktatása, hogy kompetens, etikus szakemberekké váljanak, akik elkötelezettek a társadalmi átalakulás iránt.

Küldetés

A Blanquerna, mint plurális egyetemi közösség, amelyet a keresztény humanizmus elvei inspirálnak, küldetésének tekinti az emberek átfogó oktatását, hogy kompetens, etikus szakemberekké váljanak, akik elkötelezettek a társadalmi átalakulás iránt, és tudást teremtenek az igazságosság és a jó szolgálatában. közös.

Látomás

Barcelonában olyan egyetemi intézményként működni, amely nemzetközileg és nemzetközileg elismert innovatív oktatási stílusáért, a magas szintű foglalkoztathatósággal és társadalmi elkötelezettséggel rendelkező szakemberek képzésében elért kiválóságáért, valamint kutatásainak a társadalomra gyakorolt hatásáért.

értékek

A Blanquerna-URL a humanista és keresztény hagyományban gyökerezik. Az ember szolgálatában állunk, elősegítve a világ átalakulását, valamint a párbeszédet és a hit, a kultúra és a tudomány közötti kapcsolatot. Azt szeretnénk, hogy a világ jobbá váljon, és hogy Ön legyen a főszereplő.

Belépők

Általános felvételi eljárás

Forduljon az egyes fokozatokon belüli konkrét felvételihez. Nagy vonalakban a lépések a következők:

 1. Előzetes regisztráció
 2. Belépővizsgák
 3. Dokumentáció bemutatása
 4. Felvételi határozat
 5. Oktatás

Vízumkövetelmények

A folyamat megkezdése előtt tájékozódnia kell a spanyolországi tanuláshoz szükséges vízumkövetelményekről. A mobilitási megállapodások megállapodásokat kötnek az egyetemek között, de mindig jogi és bürokratikus eljárást kell követniük, mind a hallgatók fogadása, mind a kiküldése során. Vessen egy pillantást a vízum megszerzéséhez szükséges lépésekre:

Ha Ön EU-s diák (az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás egyik országából vagy Svájcból)

 • A Külföldiek Központi Nyilvántartásába való regisztrációt kérni kell
 • Ennek az eljárásnak a végrehajtásához időpontot kell kérnie

Ha Ön az Európai Unión kívüli országból származik

 • Miután megkapta az elfogadó levelet, tanulmányi vízumot kell igényelnie az országában található spanyol nagykövetségeken vagy konzulátusokon.
 • Konzulátusát vagy nagykövetségét a Spanyol Külügyminisztérium, az Európai Unió és Spanyolország Együttműködési Minisztériumának honlapján tájékozódhat.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Segítünk tanulmányai költségeinek kifizetésében. Mindenki számára elérhető jövő.

Közel 2 000 000 € ösztöndíj és segély a Blanquernában végzett tanulmányok megkezdéséhez vagy folytatásához.

Szeretnénk megkönnyíteni az Ön hozzáférését a karaink által kínált képzésekhez. Emiatt számos lehetőséget kínálunk, akár belső, akár külső, pénzügyi támogatás megszerzésére.

Sok diák kapott tanulmányi támogatást a Blanquerna URL-től. Például Irene és Antoni:

Ösztöndíjak a tudományos kiválóságért

A tanulmányi kiválóság ösztöndíja a hivatalos képesítések megszerzéséhez szükséges kurzus alatt a regisztrációs és oktatási díjak összegének 50%-át jelenti, és a tudományos kiválóság fenntartása esetén az egymást követő képzésekre és a tanfolyam végéig kiterjesztik. diplomát, amelyet a hallgató tanul. A jelentkezés a Banco Santander Ösztöndíj Portálon keresztül történik, amely a Blanquerna Alapítványnak nyújtott pénzügyi hozzájáruláson keresztül fedezi az ösztöndíj első évének költségeit. A második évtől a Blanquerna Alapítvány irányítja.

Sportkiválósági Ösztöndíj

A sportkiválósági ösztöndíjak a regisztrációs és oktatási díjak 50%-át biztosítják a hivatalos képesítések megszerzéséhez szükséges kurzusok során, és a tudományos kiválóság megtartása esetén kiterjesztik a további képzésekre és a minősítés megszerzéséig. hogy a diák tanul.

Kitünteti az ösztöndíjakat

A tudományos kiválóság előmozdítása

Az egyes Blanquerna-URL karok tudományos szabályzata bizonyos számú kredit ingyenes regisztrációját írja elő a következő beiratkozáskor azon hallgatók számára, akik bármely tárgyból vagy tárgyból kitüntetéses diplomát szereztek, kivéve a gyógyszerészi diplomát, amelyre egy eltérő szabályozás.

Öregdiák statisztika

Helyszínek

 • Barcelona

  Passeig de Sant Gervasi, 47, 08022, Barcelona

 • Barcelona

  Passeig de Sant Gervasi, 47, 08022, Barcelona

Kérdések