Keystone logo
Bournemouth University

Bournemouth University

Bournemouth University

Bevezetés

A látomásunk

Elképzelésünk, hogy világszerte elismert egyetem legyen, mint vezető egyetem, amely inspirálja a tanulást, fejleszti a tudást és gazdagítja a társadalmat az oktatás, a kutatás és a gyakorlat összeolvadásával.

Célunk

Célunk a BU -n az, hogy inspirálja a tanulást, fejlessze a tudást és gazdagítsa a társadalmat. Mi fogunk:

 • Inspirálja a tanulást diákjaink és munkatársaink, valamint tágabb közösségeink számára
 • Fejlesztett ismeretek a gyakorlatban és a szakmákban, valamint tudományos területeinken
 • Gazdagítsa a társadalmat oktatással, kutatásaink hatásával és a globális kihívásokhoz való hozzájárulásunkkal.

Az értékeink

Értékeink a kiválóság, a befogadás, a kreativitás és a felelősség:

Kiválóság

Mindenben a kiválóságra törekszünk.

Inkluzivitás

Értékeljük és tiszteletben tartjuk a sokszínűséget, és cselekszünk annak érdekében, hogy befogadóak legyünk.

kreativitás

Fantáziadúsak vagyunk, innovatívak és megoldásokat találunk a problémákra.

Felelősség

Felelősséget vállalunk tetteink hatásáért, és tanuló közösségként végzett tevékenységünket arra összpontosítjuk, hogy pozitívan járuljunk hozzá a társadalomhoz.

Bármit is tartogat számunkra a velünk töltött idő, izgalmas utazás lesz - az egész életen át tartó barátokkal való találkozástól a csarnokokban, az elhelyezkedéssel, a környék felfedezésével vagy egy klubhoz vagy társasághoz való csatlakozással. Tudjon meg többet arról, mit kínál a BU élete.

Statisztika

Díjaink

Athena SWAN Bronz Díj

2019 májusában a BU bronz Athena SWAN-díjat kapott, elismerve a felsőoktatásban elért eredményeinket és a nemek közötti egyenlőség javítása iránti elkötelezettségünket. Az Athena SWAN-díjat, amely eredetileg a tudomány, technológia, mérnöki tudományok, matematika és orvostudomány (STEMM) területén dolgozó nőket érintette, 2015-ben kiterjesztették a STEMM, valamint a művészetek, humán tudományok, társadalomtudományok, üzleti élet és jog (AHSSBL) területén végzett munkák elismerésére. a nemek közötti egyenlőség kérdésének szélesebb körű kezelése az akadémiai és szakmai és kisegítő személyzet, valamint a hallgatók körében. Az új charta értelmében a BU megszerezte az akkreditációt.

A BU sikeres benyújtása a bronz díjra követi azon elkötelezettségünket, hogy a nemek közötti egyenlőséget befogadó kultúra megteremtésére törekszünk az egyetemen. Fókuszunk a központitól a helyi megvalósítás felé való elmozdulás, a SWAN Charta elveinek beágyazása a karokba/szolgáltatásokba, és minden osztály támogatása a SWAN díjak elnyerésében. A fő célkitűzések a nők magasabb szintű akadémiai szerepekben való képviseletének növelése, a rugalmas és családbarát munkakörnyezet támogatása és ösztönzése minden alkalmazott számára, valamint annak biztosítása, hogy a nemek közötti egyenlőség beépüljön az egész egyetemre.

A következő osztályok szintén rendelkeznek bronz Athena SWAN díjjal:

 • A Pszichológiai Tanszék
 • Médiaprodukciós Tanszék
 • Élet- és Környezettudományi Tanszék

QAA

2013-ban mi lettünk az első egyesült királyságbeli egyetem, amely „dicsőített” státuszt kapott tanulási lehetőségeink minőségéért. A QAA (a Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynökség) által odaítélt státusz elismeri, hogy számos módon biztosítjuk a hallgatóknak a siker lehetőségét. A QAA megvizsgálta, hogy milyen sokféle módon támogatjuk diákjainkat, ideértve a kapott tanítás minőségét, a tudományos támogatást, az erőforrásokat, például a könyvtárakat és az informatikai eszközöket, valamint a rendelkezésre álló általános támogatást.

HR Kiválóság a Kutatásban díj

A BU 2013 óta birtokolja az Európai Bizottság HR Kiválóság a Kutatásban Díját. A díj bizonyítja a BU elkötelezettségét amellett, hogy a folyamatokat és gyakorlatokat összehangolja a kutatók karrierfejlesztésének támogatásáról szóló brit konkordátummal, és ezáltal javítja a kutatók munkakörülményeit és karrierfejlesztését.

Királynő jubileumi díja

2012-ben elnyertük a The Queen's Anniversary Prize-t a számítógépes animáció világelső kiválóságához és úttörő fejlesztéséhez való hozzájárulásunk elismeréseként. A Queen's Anniversary Prize a nemzeti kitüntetési rendszer részét képezi, és a legrangosabb kitüntetések az Egyesült Királyság oktatásában. A díjjal a The Media School-ban található National Center for Computer Animation (NCCA) ünneplik, amely 1989 óta a számítógépes animáció oktatásának és kutatásának élvonalába tartozik.

Kő fal

A Stonewall Diversity Champion lettünk, mert a BU elkötelezett amellett, hogy befogadó szervezet legyen. A Stonewall tagjaként az egyetem rendelkezésére bocsátja azokat az eszközöket, amelyekkel stratégiai és strukturált megközelítést alkalmazhat az LMBT-egyenlőségi kezdeményezésekkel kapcsolatban világszerte. Tudjon meg többet a Stonewallról.

EcoCampus Platina Díj

Az EcoCampus Platinum díjunk a legmagasabb elismerés, amelyet elnyerhetünk, és amely a fenntarthatóság terén mutatott kiválóságot bizonyítja. Egyike vagyunk annak a mindössze 16 egyetemnek, amely az ISO14001 tanúsítvány mellett rendelkezik ezzel a díjjal. Bemutatja elkötelezettségünket a környezet iránt, és elismeri környezetvédelmi gyakorlatunkat, eljárásainkat és irányítási rendszereinket. A platina színvonal eléréséhez környezetirányítási rendszerünknek a legmagasabb színvonalúnak kellett lennie. Az auditorokat különösen lenyűgözte az irányítási rendszerünk bevezetésére fordított erőfeszítés, valamint az a szint, amelyen a fenntarthatóság beépült az egyetem stratégiai irányába. Továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a környezetre, mint intézményre gyakorolt negatív hatásainkat, és maximalizáljuk az oktatással és kutatással elérhető pozitív hatásokat.

Fairtrade Egyetem

A BU 2006-ban elnyerte a „Fairtrade University” státuszt; Jelenleg több mint 170 Fairtrade egyetem és főiskola működik az Egyesült Királyságban, és még többen dolgoznak a státuszért, és ez jól mutatja azt a részletes elkötelezettséget, amelyet a Fairtrade termékek fogyasztásának előmozdítása iránt tettünk. Tudjon meg többet Fairtrade státuszunkról.

Egyéb díjak

Ideje megváltoztatni a szervezeti fogadalmat

2011-ben írtuk alá a Time to Change Employer Pledge-et. Ez egy olyan program, amelynek célja a mentális egészséggel kapcsolatos megbélyegzés és diszkrimináció kezelése, különösen a munkahelyen.

Figyelmes Munkaadói Charta

2010-ben írtuk alá ezt a chartát, és komolyan vesszük a mentális egészséggel kapcsolatos pozitív munkaadói elkötelezettségünket. Azzal, hogy csatlakoztunk ehhez a rendszerhez, megmutattuk nyitott és hozzáférhető politikánkat, és megmutattuk, hogy értékeljük minden munkatársunk hozzájárulását.

Fogyatékossággal élő munkáltató

Ez egy minőségi jel, amelyet 2019-ben értünk el. A Munka- és Nyugdíjügyi Minisztérium ítélte oda a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása, megtartása, képzése és karrierfejlesztése iránti pozitív elkötelezettségünkért.

  Belépők

  Ahhoz, hogy nálunk egyetemi szinten tanulhasson, bizonyos kritériumoknak meg kell felelnie. Minden kurzusnak megvannak a maga belépési feltételei, ezért tekintse meg kurzusoldalainkat. Látni fogja a kurzushoz szükséges általános UCAS tarifapontokat, valamint a pontok megszerzésének részleteit; például három A-szintről vagy azzal egyenértékű, az érettségi követelményekkel együtt.

  Hogyan működik az UCAS tarifa

  Az UCAS tarifapontok kiszámítása az Ön képesítésének típusa és az elért fokozat vagy szint alapján történik. Például azok számára, akik 2021 szeptemberében alapképzésre jelentkeznek, minden A-szinten megszerzett A fokozatért 48 UCAS tarifapont jár (ami a BTEC Extended Diploma PPP-jének felel meg), és minden B. évfolyamon 40 pontot kapsz (és így tovább). A tarifapontrendszerrel kapcsolatos részletes információk az UCAS honlapján találhatók.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy a BU nem fogad el egyenértékű UCAS tarifapontokat a Nemzetközi érettségihez – lásd az alábbi tarifatáblázatot. Azt is meghatározhatjuk, hogy egy adott kurzus felvételi követelményeként bizonyos fokozatokra, tapasztalatra vagy kötelező tantárgyak tanulmányozására van szüksége.

  Öregdiák statisztika

  Helyszínek

  • Wallisdown

   Wallisdown Road, BH12 5HH, Wallisdown

   Kérdések